Lykkeligt cykelægteskab holder ved

16x9

Dansk cykling og Danmarks Cykle Union (DCU) rimer på Post Danmark, og sådan vil det fortsat være de kommende tre år.

Postvirksomheden har forlænget sponsorkontrakten, så den gælder yderligere tre år fra årsskiftet. Den første aftale mellem parterne blev underskrevet i 1994, og dermed vil de nå op på i alt 22 år.

"Det gør os stolte af at være med. Vi har set, hvordan dansk cykelsport er vokset, vi har set større og større løb og et VM på dansk grund, og det er vi rigtig stolte af," siger kommunikationschef i Post Danmark, Lars Kaspersen.

Brokkerøvene har fået deres vilje
En af dansk cykelsports største profiler Lars Bak var med, da aftalen blev præsenteret ved et pressemøde i Sabro, og han har været med stort set hele vejen. Meget er sket, siden Bak blev knyttet til de danske landshold fra anden halvdel af 1990'erne.

"Da min årgang startede som seniorrytter, havde vi fuldtidsarbejde. Der er kommet en helt anden professionalisme inden for DCU siden da."

"Der er sket rigtig meget, og stor tak til Post Danmark for det. Det er nødvendigt at have en god sponsor. Især Danmark Rundt har vokset sig til en stor begivenhed," siger Lars Bak.

"Vi ryttere kan være nogle rigtige brokkerøve, men de seneste år har vi fået det, som vi vil have det. Og så synes jeg også, at man kan se, at folk leverer resultaterne."