Riis indkalder til pressemøde

16x9

Bjarne Riis har indkaldt til pressemøde på mandag med "vigtigt nyt"

Bjarne Riis har indkaldt til et pressemøde på mandag i København.

I en meget kortfattet pressemeddelelse fra cykelholdet hedder det:

"Riis Cycling inviterer til pressemøde på mandag d. 25. juni kl. 13.00. Pressekonferencen vil finde sted i Saxo Banks hovedkvarter i Tuborg Havn.

"Til stede vil være holdejer Bjarne Riis. Han vil fortælle vigtigt nyt om cykelholdets fremtid."

Pressemeddelelsen løfter ikke sløret for, hvad det er, Bjarne Riis vil fortælle, men tidligere fredag bragte Børsen.dk en historie, der måske har svaret.

Ny banksponsor?
"Ny banksponsor til Bjarne Riis, hedder historien.

Indholdet af den meget korte historie går på, at hovedsponsoren Saxo Bank afgiver halvdelen af hovedsponsoratet til en udenlandsk bank. Det fortæller kilder til Børsen.dk.

Ifølge Børsens oplysninger er Bjarne Riis altså på vej med en ny sponsor, og det synes naturligt, hvis Bjarne Riis har lettere ved at tiltrække pengestærke sponsorer nu, end han havde for få måneder siden.

For nylig kunne Bjarne Riis fortælle, at han og holdet har indgået en tre et halvt år lang kontrakt med superstjernen Alberto Contador, en kontrakt der træder i kraft, når Contador vender tilbage til cykelscenen efter endt karantæne for brud på dopingreglerne.

Saxo Bank har tidligere delt hovedsponsoratet af cykelholdet - med det daværende IT Factory, der siden gik i opløsning. En sådan model med to hovedsponsorer kan altså være på vej igen.

Saxo Banks nuværende sponsorat af cykelholdet udløbet med årets udgang.