Tour de France

Sendeplan - Sådan sender TV 2 fra Tour de France 2021

TV 2 sender igen i år fra Tour de France direkte. I denne tv-guide kan du se, hvornår vi sender live fra etaperne, og hvornår vi sender fra Tour-studiet. Her kan du finde det samlede klassement og resultater for etaperne. Se Touren direkte på TV 2 eller TV 2 PLAY.

Se Tour de France 2021 live på TV 2 fra den 26. juni

Igen i år sender TV 2 fra Tour de France, når verdens bedste ryttere skal kæmpe om den samlede sejr i det franske løb. I sendeplanen kan du se, hvornår vi sender live fra etaperne.

Tour de France starter 26. juni i den østfranske region Bretagne og slutter på Champs-Élysées i Paris 18. juli. På TV 2s hold er studievært Thomas Kristensen hjemme i Odense, mens holdet i Frankrig består af kommentator Dennis Ritter og vært Rasmus Staghøj. Chris Anker Sørensen og Rolf Sørensen er årets faste eksperter.

Flere danske ryttere forventes at stille til start efter en 2021-sæson, hvor det er blevet til historisk mange danske sejre i verdens allerstørste cykelløb.

Kampen om Tour de France-tronen kommer til at stå mellem en bred vifte af store stjerner. Sidste år blev det en slovensk duel mellem Primoz Roglic og Tadej Pogacar, hvor sidstnævnte løb med triumfen efter et kup af førertrøjen på den afgørende enkeltstart. De to slovenere kommer i hård kamp mod storholdet Ineos med stjerner som Geraint Thomas, Egan Bernal, Richie Porte og Tao Geoghegan Hart.

I år skulle Tour-starten være gået i Danmark, men den blev udskudt til 2022, hvor første etape køres i Danmark. Der vil blive kørt tre etaper i det danske landskab, hvor det hele starter med en enkeltstart i København. 2. etape går fra Roskilde til Nyborg, hvor rytterne blandt andet skal over Storebæltsbroen. 3. etape køres fra Vejle til Sønderborg, inden rytterne skal videre til Frankrig.

Se alle etaper og studieudsendelser på TV 2 eller TV 2 PLAY.

Se også