Astralis får blandet start på hjemmebanen

De danske CS:GO-verdensettere vandt og tabte en kamp ved førstedagen af BLAST Pro Series.

De 12.000 fans, som lørdag har taget turen til Royal Arena på Amager, får et Astralis-mandskab at se, som stadig har et arbejde, der skal gøres færdigt, i jagten på en plads i finalen.

Fredag spillede danskerne to kampe på førstedagen af Counter-Strike: Global Offensive-turneringen BLAST Pro Series, og her blev det til en sejr over 'Made in Brazil' (MiBR) og efterfølgende et nederlag, da svenske 'Ninjas in Pyjamas' (NiP) vandt over verdensetterne.

Dermed ligger Astralis på en tredjeplads lige uden for de sjove placeringer i gruppespillet, hvor turneringens seks hold kæmper om at ende blandt de to øverste, hvilket lørdag aften giver adgang til den eftertragtede finale.

De tre point kom i hus efter to tætte kampe. Først var det MiBR, som gav danskerne kamp til stregen, og faktisk var brasilianerne foran med 14-13 i kampens afslutning. Men tre runder i streg til Astralis gav med hiv og sving tre danske point.

Samme kølighed i afslutningen udviste Astralis ikke i kampen mod de svenske rivaler fra NiP. Her var det Astralis' tur til at tabe med de tættest tænkelige cifre i form af 14-16.

Lørdag har alle holdene tre kampe at spille, inden den store finale, som bliver afgjort i best-af-tre-baner-formatet, om aftenen.

Her rykker 12.000 Counter-Strike-fans ind i Royal Arena og bidrager til en intenst og medrivende stemning. Se med på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY fra klokken 13.00 lørdag.

Stilling efter fredagens kampe

  1. FaZe, 4 point
  2. NiP, 4 point
  3. Astralis, 3 point
  4. Cloud0, 3 point
  5. Natus Vincere, 3 point
  6. Made in Brazi, 0 point