- Jeg glemmer aldrig den kamp, siger Astralis-stjerne efter comeback

16x9
Lukas "gla1ve" Rossander fra Astralis. Arkivfoto. Foto: Kevin C. Cox / Scanpix Denmark

Astralis spillede sig sent lørdag aften i finalen ved IEM Chicago efter et stort comeback i semifinalens tredje og afgørende bane.

- Holy shit, sikke en kamp! Jeg kan næsten ikke tro, vi formåede at køre den hjem. Det her er en kamp, jeg aldrig vil glemme.

Sådan lyder reaktionen fra Astralis-stjernen Lukas ’gla1ve’ Rossander efter holdets utrolige comeback i semifinalen ved IEM Chicago.

Danskerne, der ligger nummer et på verdensranglisten, var bagud med 11-4 efter den første halvdel af semifinalens sidste bane, Inferno. Alligevel lykkedes det Astralis at presse det svenske hold Fnatic ud i en forlængelse, hvor danskerne fuldendte comebacket og vandt banen med 19-17.

Dermed er de klar til finalen efter en samlet 2-1-sejr, der har fået hele holdet til tasterne på Twitter.

- Hvilken kamp! Det comeback var sindssygt, skriver Andreas ‘Xyp9x’ Højsleth.

- Sikke et hold jeg har. Vi giver aldrig op. FINALE!!!!!!, skriver Peter ’Dupreeh’ Rasmussen.

- JAAAAA DET FØLES SÅ GODT AT VÆRE I EN FINALE IGEN. Hvilken kamp! God kamp mod Fnatic, I spillede noget fantastisk Counter Strike, skriver Emil ‘Magisk’ Reif.

- Let’s FUCKING go! Fnatic spillede rigtig godt. Jeg er imponeret over deres indsats, især Brollancs og Twist. Hvilken kamp, skriver Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz.

Også holdets træner, Danny ’zonic’ Sørensen, har kommenteret Astralis’ semifinalesejr.

- Vi har arbejdet meget hårdt på vores mentale styrke. Vi giver ikke op, og i dag var en meget hård kamp. Fnatic spillede rigtig godt, og jeg har så meget respekt for dem, skriver ’zonic’.

Finalepladsen i IEM Chicago er Astralis’ niende store finale i år. Astralis har vundet seks ud af de første otte finaler:

  1. DreamHack Masters Marseille: Vinder
  2. IEM Sydney: Nummer to
  3. ESL Pro League Season 7 Finals: Vinder
  4. ECS Season 5 Finals: Vinder
  5. ELEAGUE CS:GO Premier: Vinder
  6. DreamHack Masters Stockholm: Nummer to
  7. FACEIT Major: Vinder
  8. BLAST Pro Series Istanbul: Istanbul: Vinder
  9. IEM Chicago: ?

I søndagens finale i Chicago skal Astralis møde Team Liquid, der ligger nummer tre på verdensranglisten. Astralis ligger øverst på ranglisten.