E-sport

Dansk Counter-Strike-hold sælges

Verdens 19. bedste hold i Counter-Strike: Global Offensive er blevet solgt. Holdet har været tilknyttet RFRSH Entertainment sammen med Astralis.

Efter at have solgt flere spillere i millionhandler har RFRSH Entertainment valgt at sælge hele Heroic-holdet. Det betyder, at organisationen fremover satser på verdensetterne Astralis som det eneste hold.

I en pressemeddelelse skriver RFRSH, hvor verdensetterne Astralis i lang tid har været flagskibet, at man ’i et stykke tid arbejdet på at finde den optimale løsning for alle interessenter’.

Med salget flyttes alt omkring Heroic, lige fra kontrakter og licenser til rettigheder, fra RFRSH til Seranades Global Inc. De to parter har ikke oplyst nærmere detaljer omkring økonomien i salget.

- Vi ser stor mulighed i at erhverve Heroic, siger den nye direktør for holdet, Erik Askered.

- Holdet har et enormt potentiale, som vi ser frem til at udvikle endnu mere, så vi kan nå målet om at blive verdens bedste Counter-Strike-hold.

Heroic ligger i øjeblikket nummer 19 på verdensranglisten. I år er tre spillere blevet solgt til OpTic Gaming: ’Niko’, ’JUGI’, ’Snappi’. Ifølge TV 2 SPORTs oplsyninger har de tre handler været i millionstørrelsen, og salget af hele holdet tilfredsstiller nu RFRSH.

- I betragtning af de økonomiske og andre forhold er RFRSH Entertainment er tilfreds med at indgå denne aftale. Overdragelsen af teamet er i tråd med den overordnede strategi for RFRSH Entertainment, lyder det i pressemeddelelsen.

Heroic-holdet består af danskerne Asger ’AcillioN’ Larsen, Patrick ’es3tag’ Hansen, Daniel ’mertz’ Mertz samt svenskerne Adam ’friberg’ Friberg og Andreas ’MODDII’ Fridh.