NaVi fuldender dynamitgruppe ved Blast Pro Series i Lissabon

16x9
Ved Blast Pro Series i København vandt NaVi. Nu får de igen muligheden for at vinde en Blast Pro Series, når de stiller op i Lissabon. Foto: BLAST Pro Series

NaVi er som det sidste hold blevet offentliggjort ved Blast Pro Series i Lissabon. De fuldender en i forvejen stærkt besat turnering.

Med NaVi offentliggjort som det sidste hold til Blast Pro Series i Lissabon bliver det verdensranglistens nummer 1, 2, 4, 6, 7 og 25, der brager sammen, når turneringen afvikles den 14.-15. december.

NaVi vandt turneringen Blast Pro Series i København i oktober, hvor danske Astralis, der fører verdensranglisten, skuffede på hjemmebanen.

Men nu får det danske hold mulighed for at tage revanche ved en Blast Pro Series, når de skal op imod NaVi, der har stjernen Oleksandr 's1mple' Kostyliev på holdet. Han er klar til at drille det danske hold igen og tage skridtet op på sejrsskamlen.

- Det er nogle stærke modstandere, og vi skal spille op til vores allerbedste, hvis vi skal vinde endnu et trofæ, siger NaVi-anføreren, der blev kåret til den mest værdifulde spiller ved turneringen i København.

Udover NaVi og Astralis så tæller turneringen også holdene Ninjas in Pyjamas, FaZe, MIBR og Cloud9. 

Ved turneringen møder alle holdene hinanden i én stor gruppe, og efter fem spillede kampe møder de to bedste hold hinanden i finalen. Pengepræmien til det vindende hold lyder på 825.000 kroner.