Den eneste i verden: Danske 'Agge' gør rent bord

16x9
August 'Agge' Rosenmeier ses her på Parkens tag. Foto: Jonas Kekko / North

Den danske FIFA-spiller August ’Agge’ Rosenmeier cementerede i weekenden, at han har ekstraordinære evner i det virtuelle fodboldspil.

Som den eneste i hele verden har August ’Agge’ Rosenmeier formået at spille sig videre til seks ud af seks EA pro-turneringer i det elektroniske fodboldspil FIFA 19.

I weekenden gjorde den tidligere verdensmester 'Agge' rent bord og kvalificerede sig til FUT Champions Cup #3, skriver hans hold North i en pressemeddelelse.

- Jeg er enormt glad for at have kvalificeret mig til seks ud af seks turneringer som den eneste i verden. Jeg har fået en fantastisk start i North: Det er en dedikeret klub, jeg har verdens bedste holdkammerat i Marcus, som også spiller fantastisk, siger August ’Agge’ Rosenmeier i pressemeddelelsen.

’Agge’ skrev kontrakt med North i september 2018, hvor e-sportsholdet dannede en FIFA-afdeling ved siden af de første aktiviteter i skydespillet Corunter-Strike: Global Offensive.

North, der er ejet af FC København og Nordisk Film, repræsenterer FCK i e-Superligaen, hvor ’Agge’ spiller sammen med Marcus 'Marcuzo' Jørgensen, der blev hentet i Manchester City dette efterår.

I de kommende runder må North dog undvære ’Agge’ i den hjemlige liga, da han skal spille FUT Champions Cup #1 i Bukarest. Her spiller 64 deltagere om en samlet præmiepulje på 1,3 millioner kroner.

Her spiller August Rosenmeier mod den tidligere fodboldspiller Alessandro Del Piero i forbindelse med Ballon d'Or 2014.
Her spiller August Rosenmeier mod den tidligere fodboldspiller Alessandro Del Piero i forbindelse med Ballon d'Or 2014. Foto: Fabrice Coffrini / Scanpix Denmark