E-sport

'karrigan' bliver på bænken i årets første Major

CS:GO-holdet FaZe Clan lader danske Finn ”Karrigan” Andersen forblive på bænken til 2019's første Major. Det erfarer TV 2 SPORT.

Når årets første 'Major' bliver skudt i gang i 2019, bliver det med al sandsynlighed uden den danske CS:GO-profil Finn ”Karrigan” Andersen.

Finn ”Karrigan” Andersen er i løbet af efteråret røget på bænken for et af verdens bedste CS:GO-hold, FaZe Clan, og der kommer han ifølge TV 2 SPORTs oplysninger også til at være fra 2019's begyndelse.

FaZe Clan lader nemlig danskeren forblive på bænken, og der er derfor ingen udsigt til, at CS:GO-fans får fornøjelsen af den 28-årige dansker ved Majoren i Katowice.

Kan finde nyt hold

Finn ”Karrigan” Andersen har forsat mulighed for at finde et nyt hold, hvis han vil i aktion ved Majoren, men han skal arbejde stærkt.

Årets Major-hold skal opgive deres 'line-up' inden den 31. december 2018, og dermed er der kun små ti dage tilbage af det transfervindue.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er der ikke noget, der peger mod et skifte.

Næste års Major i Katowice er den 14. i rækken siden indledningen på Majorserien i 2013. Og hidtil har ”Karrigan” kun måtte se til fra sidelinjen én enkelt gang, og det var i Major nummer 4 i svenske Jönköping.