Astralis frygter ikke udebane: Har før været vidne til ret vilde tilskuere

Astralis er forsvarende mestre i BLAST Pro Series-turneringen i Miami, hvor der venter 'et ret vildt publikum'.

Du kan se BLAST Pro Series fra Miami på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY fredag fra klokken 22.55.

Astralis' sejrsrus fra BLAST Pro Series-turneringen São Paulo har netop lige lagt sig, inden verdens bedste Counter-Strike-hold igen skal i aktion.

Nu går turen til Miami, hvor Astralis møder sine nærmeste rivaler i kampen om 830.000 kroner samt muligheden for at vinde tredje BLAST Pro-turnering i træk.

Dertil kommer, at Astralis er forsvarende mestre i turneringen, men på trods af det, og den seneste succes i Brasilien, tænker Astralis ikke på favoritrollen.

- Mange vil nok pege på os som favoritter, men det går vi ikke så meget op i. For os er det endnu en turnering med et vist antal kampe, vi skal ud at vinde. Det er et sindssygt stærkt felt af hold, og Team Liquid er helt sikkert blandt favoritterne - især når nu de er på hjemmebane, siger Lukas 'gla1ve' Rossander i en pressemeddelelse.

- Men vi har efterhånden været vidne til nogle ret vilde tilskuere på andres hjemmebaner i både Istanbul og São Paulo, så vi ved, hvad der venter os.

De fleste fans i arenaen kommer jo nok for at heppe på de amerikanske hold i Cloud9 og Team Liquid

Danny 'zonic' Sørensen

Astralis vil være i undertal

Danny 'zonic' Sørensen, der er træner for Astralis, fortæller, at det danske Counter-Strike-hold nok kommer til at være i undertal, når de træder ind i arenaen i Miami, da publikum vil være imod dem.

- Vi ved, at alle hold kigger på os og studerer os nøje. Det er svært at blive på toppen, men vi har alle forudsætninger for at fortsætte eventyret, hvis vi bliver ved med at arbejde på de måder og med de folk, vi gør. Vi har brugt ugerne efter turneringen i Brasilien på at forberede os og føler os godt klar til udfordringen, siger 'zonic'.

- De fleste fans i arenaen kommer jo nok for at heppe på de amerikanske hold i Cloud9 og Team Liquid, men at vores fantastiske danske fans er i undertal har ikke stoppet os før. Vi elsker alt den støtte, vi ser - både i arenaen, online og bag tv’et.

BLAST Pro Series i Miami indeholder en præmiepulje på 1,6 millioner kroner, hvor vinderen tager knap 830.000 kroner med hjem.

Holdene til BLAST Pro Series Miami:

  • Astralis (Danmark)
  • NAVI (Ukraine)
  • MIBR (Brasilien)
  • Cloud9 (USA)
  • FaZe Clan (Europa)
  • Team Liquid (USA)