E-sport

Astralis taber alle sine kampe lørdag og er ude i Miami

Peter 'dupreeh' Rasmussen og resten af Astralis havde ikke en god dag på kontoret i Miami. Cooper Neill / Ritzau Scanpix

Astralis tabte alle sine tre kampe lørdag og sluttede dermed som nummer fem i Blast Pro Series i Miami.

Det hører efterhånden til sjældenhederne, men lørdag aften mødte verdens bedste Counter-Strike-hold, Astralis, modgang.

Faktisk hele tre gange. Det blev nemlig til tre nederlag i holdets tre kampe lørdag ved turneringen Blast Pro Series i Miami, hvor verdens bedste hold kæmper om titlen.

Lørdag formåede danskerne ikke at følge op på det gode udgangspunkt, de havde givet sig selv fredag, hvor de vandt begge deres kampe. Dagen efter tabte de i stedet til henholdsvis MIBR, Liquid og FaZe.

Lyn-analyse

Astralis har godt vidst, at det her ville komme på et tidspunkt. Det er umuligt at blive på toppen hver evig eneste gang. Måske er det her også en lettelse for dem. Det er klart, at det lige i momentet er ærgerligt.

De ville gerne have vundet turneringen, som de er taget hele vejen til USA for at spille. Men jeg tror ikke, der går mere end et par timer, og så sidder de og griner lidt over, at de i 2019 har vundet stort set alt, de har deltaget i.

Nederlagene betyder, at de ender som nummer fem, næstsidst, i turneringen.

- Det er aldrig sjovt at tabe, men vi har holdt et utroligt højt niveau i virkelig lang tid, og det er jeg sikker på, vi fortsat vil gøre. For første gang i lang tid skal vi ikke spille finale, og den er hårdt, for det er selvfølgelig altid vores mål at nå så langt i turneringerne som muligt, siger holdets in-game leader, Lukas ’gla1ve’ Rossander, i en pressemeddelelse og kigger frem:

- Vi kommer ikke til at ændre noget som helst. Det er op på hesten igen og fortsætte det arbejde, vi satte i gang for længe siden. Vi er skuffede og ærgerlige, men vi tror på vores model og måden vi går til tingene på.

Liquid og FaZe, som Astralis tabte til lørdag, mødes senere i finalen. Trods skuffelsen kan Astralis trøste sig med, at de fortsat er nummer et i verden.

Resultat af gruppespillet

  1. Liquid, 15 point
  2. FaZe, 10 point
  3. MIBR, 7 point
  4. Astralis, 6 point
  5. Natus Vincere, 3 point
  6. Cloud9, 0 point