E-sport

North vrager holdkaptajnen

Casper 'cadiaN' Møller er fortid på North. Cooper Neill / Ritzau Scanpix

North ryster posen i et forsøg på at finde tilbage på højeste niveau. Derfor tager de afsked med Casper 'cadiaN' Møller og henter Jakob 'JUGi' Hansen.

Danmarks næstbedste Counter-Strike-hold, North, har torsdag eftermiddag taget en stor beslutning.

Verdensranglistens nummer 12 har valgt at sende holdets kaptajn, Casper 'cadiaN' Møller, på porten.

- Vi har kigget indad for at genoverveje vores tilgang til spillet, siger holdets træner, Torbjørn 'mithR' Nyborg, i en pressemeddelelse.

Som erstatning har de hentet Jakob 'JUGi' Hansen, som senest har spillet for de danske konkurrenter Optic. Han kommer ind på holdet i rollen som holdets sniper. En rolle, som Casper 'cadiaN' Møller også varetog parallelt med in-game leader-rollen (kaptajnrollen). Rollen som in-game leader overtager holdets største stjerne, Valdemar 'valde' Bjørn Vangså.

- 'Valde' har været eminent til at træffe beslutninger under kampene, og han er en født leder. Vi har set hans egenskaber som leder, og han er klar til og har valgt at tage over som kaptajn for holdet, fortsætter træneren.

Dermed nåede Casper 'cadiaN' Møller at være holdkaptajn for North i syv måneder, efter han i september sidste år blev hentet til holdet efter et succesfuldt ophold i USA med Rogue.

- Til trods for en hård kamp formåede vi ikke at opnå de mål, som vi gerne ville. Jeg vil se tilbage på min tid i North med mange minder - nogle gode, andre dårlige - men ligegyldigt hvad har det været en del af en rejse, som, jeg ser frem, til fortsætter på et andet sted, siger den nu tidligere North-spiller.

Casper 'cadiaN' Møller skriver i en besked på Twitter, at han er åben for tilbud fra interesserede hold.

Norths næste store opgave bliver at kvalificere sig til ESL One i Köln. Denne opgave begynder om en uge.