Dansk FIFA-spiller tror på CL-titel og stor præmiecheck

16x9
Marcus 'Marcuzo' Jørgensen repræsenterede Danmark ved FIFA eNations Cup. Foto: Tom Jacobs / Ritzau Scanpix

Danske Marcus "Marcuzo" Jørgensen er med i eChampions League, der fredag afvikles i Madrid.

Det er ikke kun fodboldstjernerne fra Liverpool og Tottenham, der er samlet i Madrid i disse dage for at dyste om penge, pokaler og prestige.

Slutspillet i Fifa-turneringen eChampions League løber fredag af stablen, og danske Marcus "Marcuzo" Jørgensen fra holdet North er blandt de sidste otte.

- Jeg glæder mig vanvittigt meget. Det er stort at være blandt de otte bedste og skulle kæmpe for det første eChampions League-trofæ nogensinde, siger Marcus "Marcuzo" Jørgensen i en pressemeddelelse.

Han spiller sin kvartfinale fredag eftermiddag mod hollandske LevVinken og forventer hård modstand.

- Mine chancer ser jeg som rigtig fine. Min første kamp er kvartfinalen mod den utrolig dygtige hollandske LevVinken, der på papiret måske er den stærkeste ved turneringen. Jeg tror, at jeg går hele vejen, hvis jeg vinder den kamp, siger "Marcuzo".

Spillerne dyster om en samlet præmiesum på 1,8 millioner kroner. Der er 670.000 kroner til vinderen.

Det er første gang, at eChampions League afvikles. Finalen spilles klokken 19.15.