E-sport

Dansk kaptajn fik hævn over holdet, der smed ham på porten

Finn 'karrigan' Andersen. TV 2 SPORT

Med en sejr på 2-0 over FaZe er Mousesports med Finn ’karrigan’ Andersen videre til semifinalen ved ESL Pro League Finals.

Finn ’karrigan’ Andersen kunne finde det store smil frem efter Mousesports' sejr ved ESL Pro League Finals i Montpellier.

Den danske Counter-Strike-spiller, som er kaptajn på Mousesports, kvalificerede sig sammen med holdet til semifinalerne i turneringen.

Pladsen blev tilmed sikret efter en sejr på 2-0 over FaZe. Holdet, der først sendte 'karrigan' på bænken i december sidste år og senere smed ham på porten, fordi de ikke mente, han var god nok.

Op til kampen havde Finn 'karrigan' Andersen understreget, at der var meget på spil. Især for hans gamle hold.

- Der er bare rigtig meget personligt i den kamp i forhold til æren mellem spillerne. Jeg føler lidt, at jeg intet har at tabe, mens jeg tror, at de har rigtig meget at tabe, for der er ingen, der vil tabe til ens gamle holdkammerat, som man har smidt ud, sagde han til TV 2 SPORT.

Mousesports vandt første bane (Train) over FaZe med 16-12. Mere dominerende var de i bane nummer to (Vertigo), som de overbevisende vandt med 16-8.

Chris 'chrisJ' de Jong blev med 64 kills den spiller for Mousesports, der lavede flest. Til sammenligning lavede Finn 'karrigan' Andersen 32 kills.

FaZe er med nederlaget dog ikke ude af turneringen. De skal i stedet spille kvartfinale. Det samme skal Astralis, som tabte torsdag til NRG.

Værre gik det for de danske hold North og Heroic, som ikke formåede at kvalificere sig til slutspillet.

TV 2 ZULU og TV 2 PLAY sender direkte fra den store turnering i Montpellier fra fredag klokken 14.45.