E-sport

Stor turnering vender tilbage til Danmark - Astralis vil vinde

Royal Arena skal endnu en gang afholde Counter-Strike-turneringen Blast Pro Series, og her bliver Astralis det helt store trækplaster.

Bliver tredje gang lykkens gang for Astralis, når der den 1. og 2. november afholdes endnu en Blast Pro Series i hovedstadens rilleformede arena?

Royal Arena i København danner også i år ramme om en Blast Pro Series-turnering, og det bliver med et motiveret Astralis-mandskab som deltagere.

Det er aldrig lykkedes for de danske verdensstjerner at vinde på egen hjemmebane i København, men nu skal det være, for det piner spillerne, at de ikke har kunnet levere varen foran de små 12.000 danske fans.

- Det er altid noget helt specielt for os at spille i Royal Arena, hvor publikum har taget imod os på en måde, man slet ikke turde drømme om for bare tre år siden. Vi har haft nogle vilde oplevelser de seneste år, men den støtte, vi oplever på hjemmebanen i Royal Arena, er noget af det største, man som spiller kan opnå. Vi skylder de danske fans så meget, for uden dem havde Astralis slet ikke været det samme, fortæller Peter 'dupreeh' Rasmussen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Blast Pro Series i København er én af dem, vi ikke har vundet endnu, og sammen med ESL Cologne og Majoren i Berlin i september er Blast i København et af vores store sæsonmål. Jeg hader at tabe, og det vil betyde så meget for os at betale fansene tilbage for den sindssyge opbakning, de giver os..

Det bliver dog ikke nogen let opgave, for blandt modstanderne i Royal Arena til november er det amerikanske storhold Team Liquid, der har overtaget tronen som det bedste hold i verden fra netop Astralis, og som i den forgangne weekend slog danskerne ved ESL Pro League i Montpellier allerede i kvartfinalen.

Hvis du ikke kan vente med at se, hvilken form Astralis befinder sig i for nuværende, så blænder TV 2 ZULU op for sæsonens helt store turnering i Lanxess Arena i Köln. Her afvikles ESL One Cologne med hele verdenstoppen i kamp om en præmiesum på 300.000 dollar.

TV2 ZULU sender første gang fredag den 5. juli kl. 14.45.