Astralis slået ud - stjerne er rystet

Franske Vitality blev for stor en mundfuld for de tidligere danske verdensettere Astralis i semifinalen ved ESL One i Köln.

Counter-Strike-stjernerne fra Astralis har aldrig vundet den prestigefyldte turnering ESL One i Köln, og 2019 bliver heller ikke året.

Semifinalen blev nemlig endestationen for de danske stjerner, som tabte en tæt kamp til verdensranglistens nummer tre, franske Vitality, med 1-2 i baner. Særligt anden bane, Inferno, blev yderst tæt og dramatisk, hvor der skulle flere omgange af overtid til, før Astralis med flere utrolige præstationer fik fremtvunget en tredje bane.

På den afgørende bane, Overpass, var franskmændene dog for stærke, og det overraskede danskernes holdkaptajn, Lukas 'gla1ve' Rossander.

- Jeg er rystet. Det er jeg. Men jeg er også bare irriteret, for jeg følte, at det her var vores turnering, og den følelse har jeg ikke haft i de seneste mange turneringer. Når man har den følelse, er det klart, at man bliver skuffet, når man taber, siger Lukas 'gla1ve' Rossander til TV 2 SPORT.

Astralis 2 - 1 Vitality

Bane 1: Dust2 (Vitalitys valg)

  • Vitality vinder 16-8 (11-4)
  • Flest kills: 23, Mathieu 'ZywOo' Herbaut (Vitality)

Bane 2: Inferno (Astralis' valg)

  • Astralis vinder 22-19 (efter overtid)
  • Flest kills: 36, Andreas 'Xyp9x' Højsleth (Astralis)

Bane 3: Overpass

  • Vitality vinder vinder 16-9 (7-8)
  • Flest kills: 23, Nathan 'NBK-' Schmitt (Vitality)

Nederlaget i semifinalen i ESL One Köln er dermed den femte turnering i træk, hvor Astralis går hjem uden et trofæ i favnen.

I finalen møder Vitality enten verdensetterne fra Liquid eller NaVi, som har verdens bedste spiller, 's1mple', på holdet. Den semifinale kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY nu.