E-sport

Nyt Astralis-hold til efteråret

Det danske Counter-Strike-hold har i dag ét søsterhold, League of Legends-holdet Origen, men vil få endnu et senere på året, oplyser direktør.

De nye ejere af Astralis Group har store ambitioner.

Allerede i efteråret vil et nyt hold blive præsenteret, oplyser Nikolaj Nyholm, der er kommende direktør i Astralis Group, som har overtaget ejerskabet af Counter-Strike-holdet Astralis og League of Legends-holdet Origen fra RFRSH Entertainment.

Der bliver dog ikke tale om endnu et Counter-Strike- eller League of Legends-hold, men derimod om et hold i et tredje spil.

Nikolaj Nyholm vil imidlertid ikke fortælle, hvilket spil der er tale om.

- Vi kommer til at annoncere nogle af verdens bedste spillere inden for det (spillet, red.). I øvrigt kigger vi også på, hvordan vi kan opbygge ungt talent, som kan være i verdenstoppen inden for fem år, siger Nikolaj Nyholm til TV 2 SPORT.

Bliver det Fortnite eller Dota?

- For os vil det altid være vigtigt, at det, vi går ind i, er noget, som vi også tror på er her om 30 eller 40 år. Jeg tror ikke, at vi helt føler, at Fortnite er dér endnu, svarer Nikolaj Nyholm og fortsætter:

- Lad os hellere kigge imod nogle af de mere etablerede spil, som har generationer af spillere bag sig.

Onsdag kom det frem, at RFRSH Entertainment har solgt Astralis og Origen til en investorgruppe, som Nikolaj Nyholm er en del af.

Salgsprisen er ikke oplyst, men ifølge TV 2 SPORTs oplysninger kommer prisen til at ligge på mellem 10-15 millioner euro (75-112 millioner kroner).