Astralis vinder og er tæt på finale i stor turnering

Det danske Counter Strike-hold er nu kun én sejr fra at spille sig i finalen i Blast Pro Series Global Final 2019, efter de slog Team Liquid.

Se Astralis mod NiP klokken 13.00 fredag på TV 2 ZULU.

Astralis er kommet godt fra start i Blast Pro Series Global Finale-turneringen, der bliver spillet i Bahrain.

Det danske Counter-Strike-hold vandt med 2-0 over Team Liquid, efter de vandt med 16-12 i Nuke og 16-13 i Inferno.

Det betyder, at de nu er kommet i upper bracket og skal kun bruge én sejr mere for at komme i finalen.

Den sejr kan allerede komme fredag, hvor Astralis møder Ninjas in Pyjamas – også kaldet NiP. De slog FaZe 2-0, og dermed er enten NiP eller Astralis allerede sikre på at komme i finalen.

Skulle Astralis tabe til NIP, har de dog en ekstra chance, da de i det tilfælde skal møde vinderen af Liquid og FaZe-opgøret, hvor vinderen af den kamp kommer i finalen.

Godt spil af Astralis

Nuke var det første map, som Liquid og Astralis skulle spille på. Liquid startede kampen bedst og kom foran 3-1 på Counter Terrorist-siden.

Astralis kom dog tilbage og fik reduceret til 7-8 ved sidebyttet. Da danskerne kom på CT-siden, var de ganske suveræne og vandt kampen med 16-12

Derefter kunne Astralis afgøre kampen på Nuke, men igen var det Liquid, der kom bedst fra start, da de havde en 5-1 efter de seks første runder.

Astralis svarede dog igen og førte med 10-5 ved sidebyttet. Da Liquid kom over på CT-siden, var det dog dem, der blev ganske suveræne og kom foran med 13-11.

Men herefter tog danskerne fem runder i streg og spillede sig tæt på finalen.

Du kan se Astralis’ kampe på TV 2 ZULU.