E-sport

Astralis skuffer stort og taber i London: - Vi var ikke til at kende

Astralis' første kamp i 2020 endte med et klart nederlag til Complexity Gaming.

Den første kamp ved BLAST Premier i London blev en til glemmebogen for danske Astralis, der led et overraskende nederlag til Complexity Gaming.

Det ellers normalt så suveræne danske mandskab tabte klart i to maps til deres amerikanske modstandere, der har de to danskere Kristian 'k0nfig' Wienecke og Benjamin 'BlameF' Bremer på holdet.

Første map var 'dust2', som Astralis tabte med 16-11, inden det også blev til et nederlag på 'vertigo', der blev tabt med 16-12.

- Der var bare ikke noget, der var godt nok i dag. Det var for dårligt, lød det fra en tydeligt skuffet Peter 'dupreeh' Rasmussen til TV 2 SPORT efter nederlaget i Astralis' første kamp i 2020.

- Kommunikationen sejlede. Der var stress. Folk spillede lidt i deres egne hjerner. Det var slet ikke det Astralis, som folk kender.

Dansk bøddel uden ord

Mens der naturligvis ikke var meget tilfredshed hos Astralis-mandskabet, så var der enormt stor glæde hos de to danskere i den amerikanske lejr.

- Det er virkelig fedt. Det har ikke kørt så godt for os på det seneste, så det her var lige det, vi havde brug for som hold, fortalte en meget glad Kristian 'k0nfig' Wienecke til TV 2 SPORT.

- Det er helt vildt. Jeg kan slet ikke sætte ord på det. Vi var bare det bedre hold i dag.

Astralis har mulighed for oprejsning allerede lørdag, når de møder NaVi. Den kamp skal vindes, hvis det danske hold skal holde liv i muligheden for at snuppe gruppesejren.

Complexity Gaming med de to danskere Kristian 'k0nfig' Wienecke og Benjamin 'BlameF' Bremer er også i aktion igen lørdag, hvor Team Vitality er modstanderen.

Se kampene på TV 2 ZULU eller TV 2 PLAY lørdag fra klokken 16.30.