E-sport

Astralis modtager pris i Cannes

Astralis har vundet prisen for at have de bedste fans ved prisuddelingsshowet 'E-sports Bar' i Cannes.

Verdens bedste Counter-Strike-hold, Astralis, fik en mareridtsstart på 2020, men tirsdag aften har de fået lidt at varme sig på.

Til det store awardshow ’E-sports Bar’ i Cannes er Astralis Group nemlig blevet tildelt prisen for årets ’Community Shaker’. En pris, der tildeles organisationen med de bedste fans.

Som begrundelse for prisen skriver juryen følgende:

“E-sportsorganisationen, der har arbejdet bedst for at styrke sit fanbaseengagement og udvide sit community for at nå ud til et nyt publikum og skabe opmærksomhed på e-sport.”

Astralis var oppe imod syv andre store organisationer, og efter en brugerafstemning samt jurystemmer vandt de danske Counter-Strike-verdensettere prisen. Det er de naturligvis glade for og stolte af.

- Det er da en kæmpe ære, at vi bliver tildelt en så stor pris, der fokuserer på noget af det, der er allervigtigst for alle i Astralis Group lige fra spillerne til alle i organisationen: at være globale rollemodeller og udbrede budskabet om en sund og balanceret tilgang til spillet på og uden for serveren – og at esport er for alle, siger Astralis’ Groups Head of Digital, Benjamin Boraghi, til TV 2 SPORT.

- Det er et klap på skulderen for vores arbejde på alle områder i vores kommunikation, og det er en anerkendelse fra branchen af, at vi tør gå forrest med et positivt budskab - og engagerer os med fans verden over.

Sidste år vandt den franske organisation Vitality prisen.