E-sport

Dansk finale glippede i Anaheim: - De havde marginalerne

Både North og Complexity kunne spille sig i finalen ved DreamHack Open i Anaheim. Det gjorde de dog ikke.

Den danske drømmefinale med North og Clompexity blev ikke til noget ved CS:GO-turneringen DreamHack Open.

I Anaheim tabte både North, der er et rent dansk hold, og Clompexity, der har to danskere på holdet, deres semifinale.

Det betyder, at de to hold deler tredje- og fjerdepladsen i turneringen. De rejser hjem med 10.000 dollar hver.

I den første semifinale blev North besejret 2-0 af Gen.G, der endte med at vinde turneringen uden at tabe et eneste map undervejs. North formåede dog at presse Gen.G, idet semifinalen endte 16-13 på Dust2 og 16-14 på Mirage.

- En tæt dyst, men Gen.G havde marginaler med sig denne gang, konstaterer North på Twitter.

I den anden semifinale var der endnu mere spænding om resultatet. Complexity, der overraskede stort ved at slå Astralis ved BLAST Premier i London, bragte sig foran mod FURIA ved at vinde 16-11 på det første map, Mirage. Derefter udlignede brasilianerne ved at vinde Overpass med samme cifre, og i det tredje og afgørende map vandt FURIA knebent med 16-14 på Nuke.

HLTV bliver danskerne Benjamin 'blameF' Bremer og Kristian 'k0nfig' Wienecke rangeret som holdets bedste spillere i semifinalen.

I finalen tidligt mandag morgen dansk tid kunne FURIA dog ikke stille noget op mod Gen.G, der efter 16-7 på Nuke dog blev presset ud i overtime på Inferno. Sejren kom i hus med 19-15, og uden at tabe et eneste map kan der ikke indvendes noget mod Gen.G’s samlede sejr, der ud over pengepræmien på 50.000 dollar også sikrer holdet adgang til DreamHack Masters Jönköping.