E-sport

Astralis henter ekstra spiller: - Det er ekstremt utraditionelt

Astralis tager endnu en mand ind på holdet. Det erfarer TV 2 SPORT.

Patrick 'es3tag' Hansen fra det nuværende FunPlus Phoenix skifter snarest til Astralis.

Ifølge TV2 SPORTs oplysninger har den alsidige Counter-Strike: Global Offensive-spiller fredag aften skrevet under på en kontrakt med de firedobbelte Major-vindere fra Astralis.

Det er ekstremt utraditionelt

Andreas "JERN" Thomsen

Astralis kommunikationschef, Steen Laursen, ønsker ikke at bekræfte TV2 SPORTs oplysninger og skriver i en SMS: "Vi kommenterer aldrig på rygter".

Det anerkendte e-sports-medie HLTV skriver ligeledes, at Patrick 'es3tag' Hansen skifter til det danske storhold.

Truppen vil bestå af seks spillere

Der er tilsyneladende ikke tale om, at en nuværende Astralis-spiller skal forlade holdet.

Der er i stedet tale om, at Astralis kan agere trendsættere og lade holdet bestå af seks spillere, og det er lidt af et særsyn i CS:GO.

- Det er ekstremt utraditionelt. Jeg husker ikke, at nogen har haft succes med det. Vi er under en håndfuld, der har gjort det. Det er ret vildt, at de gør det, siger TV 2 SPORTs CS:GO-ekspert Anders 'JERN' Thomsen og fortsætter.

- Der skal ske et eller andet hos Astralis, og det tror jeg også, at de selv er klar over. De står i den proces, de var i, inden de fik Emil 'Magisk' Reif på holdet. De trænger til en ændring.

Det er ikke alle turneringer, hvor det er tilladt at skifte ud undervejs, men Andreas 'JERN' Thomsen forventer, at Astralis fremover vil tage samtlige spillere med ud til turneringerne, da "alle kan lære noget af sådan en weekend".

Den tanke har sportsdirektør Kasper Hvidt tidligere luftet, men dengang blev det ikke aktuelt.

Alsidig spiller til Astralis

Patrick 'es3tag' Hansen er særdeles alsidig. Han kan både udfylde roller, som AWP’er og Rifler, og generelt har den nuværende FunPlus Phoenix-spiller et meget højt bundniveau.

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Patrick 'es3tag' Hansen og hans agent, Robert Gertsen, fra People in Sport.

Ifølge TV 2 SPORTS oplysninger udløber danskerens kontrakt med det forgangne Heroic-mandskab til sommer, og da han ikke har underskrevet nogen ny aftale med det kinesiske mandskab, FunPlus Phoenix, så bliver han officielt kontraktfri der.