E-sport

Astralis-stjerne afbrød kamp - måtte selv fikse internetforbindelsen

Astralis-spilleren Peter 'dupreeh' Rasmussen havde problemer med sit internet undervejs i sejren over Team Spirit.

Normalt sidder Astralis-spillerne sammen i en stor arena under en kamp.

Søndag var forholdene anderledes. Sæson 11 af ESL Pro League bliver nemlig afviklet online grundet coronavirus. Det vil sige, at spillerne sidder hjemme i deres eget hjem. Hver for sig.

Og i sejren over russiske Team Spirit mærkede Astralis-spillerne forskellen på at sidde i en toptunet hal og hjemme i privaten.

I pausen af første map måtte de øvrige spillere nemlig vente på, at Peter 'dupreeh' Rasmussen fik sit internet op at køre.

- Det kan jo altid ske, men det er nu ret sjældent under turneringer. Normalt er det heller ikke spillernes ansvar at få det til at virke igen, men jeg måtte lige bruge et halvt minut på at fikse det, skriver Peter 'dupreeh' Rasmussen til TV 2 SPORT.

Kræver tilvænning

Online-turneringer er normalt en ulempe for de store hold, fordi de møder modstandere, der er vant til at spille kvalifikationer og turneringer fra deres eget hjem.

- Det er da lidt mærkeligt at spille hjemmefra i de store turneringer, hvor man er vant til tusindvis af fans, men det er virkelig fedt at kunne gøre det som en plan B.

Astralis tabte det første opgør i turneringen, men har siden vundet tre kampe i streg.

- Vi har prøvet det før. Man skal bare lige vænne sig til, at det nu er hjemmefra, og at man skal være topprofessionel og fokuseret, lyder det fra Peter 'dupreeh' Rasmussen.

Astralis skal i kamp under de ydmyge rammer igen på tirsdag, når holdet møder Team Vitality.