E-sport

Dansker ikke helt tilfreds trods sejr - havde håbet på hurtig afgørelse

Finn 'karrigan' Andersen mener, at mousesports godt kunne have gjort det bedre trods sejren på 2-1. Screendump

Finn ”karrigan” Andersen og mousesports besejrede FaZe Clan med 2-1, selvom de ikke fik en god start på kampen.

Det blev præcist så intenst og spændende som ventet, da Finn ”karrigan” Andersen og Mousesports tog imod danskerens tidligere mandskab fra FaZe.

Et kig på sejrsprocenterne på de tre valgte baner, Nuke, Train og Dust 2, afslørede, at det let kunne være en kamp, der skulle afgøres over alle tre baner, men sådan så ”karrigan” det ikke nødvendigvis.

- Jeg var lidt skuffet over vores start på nuke. Jeg synes aldrig, vi virkelig kom ind i kampen. Map pool var godt for os, især de to sidste maps, men vi havde håbet på at lukke den med 2-0, da de også er gode på Dust 2, fortæller Finn ”karrigan” Andersen til TV 2 SPORT efter opgøret.

Det skulle nemlig afgøres på Dust 2, og bagud med 6-9 ved pausen skulle Mousesports finde noget ekstraordinært frem, og det gjorde de, da de nærmest udspillede FaZe med 10-3 og samlet 16-12.

Procenterne for kampen.

- Jeg tror bare generelt, at lige meget hvem vi spiller mod på Dust 2, så har vi selvtilliden i orden. Det er et map, som passer os virkelig godt, som vi også har vist de sidste seks måneder. Vi har haft meget erfaring med at være bagud og komme tilbage på det map, det skete også i dag. Deres spillestil passer rimelig godt til os, samtidig med at jeg kender dem rimelig godt, siger ”karrigan”.

Mousesports udnyttede momentum

Det kendskab udnyttede ”karrigan” til fulde, og den 29-årige in-game leader havde også en fornemmelse for, hvad der blev afgørende udover kendskabet.

- Det blev afgørende på train, at vi kunne lukke den til sidst. Det gav noget ekstra i os, så vi kom igang på Dust 2. Vi fik ikke den bedste start her, men jeg vidste, vi havde en god chance, når vi endelig kom igang på CT-siden, siger en afklaret dansker.

Mousesports skal i ilden allerede søndag, når OG står på programmet. Her er der et danskerbrag, både på selve serveren med ”karrigan” og OG’s ”valde” samt på trænerbænken, hvor Mousesports Allan ”Reijn” Petersen og OG’s Casper ”ruggah” Due skal lægge arm.

Men netop det matchup er så nyt, så det nok lige er for tidligt at gøre det til et særligt rivalopgør.

- OG er stadig et relativt nyt hold, så det bliver en rigtig interessant kamp. Jeg har ikke rigtig noget forhold til dem, som jeg har til FaZe. Jeg ser dog frem til en rigtig god kamp, hvor de tre point er vigtige for os, hvis vi vil videre til næste stage i turneringen, slutter han af.