E-sport

Astralis rejser sig med tiltrængt sejr

Astralis var ved at sætte en komfortabel føring over styr, men et granatkast i overtiden sikrede danskerne sejren til sidst.

Astralis var tvunget til at slå over FaZe, og sådan gik det også i sikker stil med en sejr på 2-0 i ESL Pro Leagues mellemrunde natten til onsdag dansk tid.

Danskerne har tabte de to første kampe og skulle bruge sejren for at holde sig relevante i kampen om topplaceringerne.

Resultatet betyder samtidig, at amerikanske Faze er tæt på at have udspillet rollen i ESL Pro League med tre nederlag i lige så mange kampe.

Astralis er nummer fire ud af seks, og de mangler stadig at møde OG, som også har en enkelt sejr, og så mousesports, der topper gruppespillet med maksimumpoint.

Foran danskerne ligger desuden Fnatic og NaVi, som begge vandt det indbyrdes opgør.

Første map afgjort i overtid

Første opgør bød på banen Nuke, hvor Astralis kom flyvende fra start på CT-siden med et forspring på 8-1. Danskerne var dog ved at sætte det over styr, da FaZe fik reduceret til 8-6, før holdene skiftede side.

Herfra kom Astralis på 14-10, men amerikanerne formåede at tvinge opgøret ud i overtid.

Det bølgede frem og tilbage i sidste runde, inden Astralis-stjernen Nicolai 'dev1ce' Reedtz kastede en utrolig velplaceret - og veltimet - granat, der gjorde det af med Marcelo 'coldzera' David i en 1-mod-1-duel.

Andet opgør foregik på Overpass, hvor Astralis kontrollerede slagets gang fra start til slut og dermed sikrede en sejr på 2-0.

Danskerne skal i krydsilden igen aften, og der er også flere kampe på programmet på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.