E-sport

Astralis gav 'gemen afklapsning': - Det kommer ikke til at ske igen foreløbigt

Astralis skal i semifinalen igen møde mousesports, som de torsdag ydmygede i to maps.

16-3 og 16-1.

Det var cifrene, da Astralis uden problemer spillede sig videre ved ESL Pro League efter en sejr i to maps over mousesports med danske Finn "karrigan" Andersen på holdet.

- Det var en fantastisk indsats, siger Peter "dupreeh" Rasmussen til TV 2 SPORT.

Som cifrene tydeligt indikerer, var det danske CS:GO-hold overlegen fra start til slut mod verdensranglistens nummer fire i den sidste gruppekamp ved ESL Pro League.

- Nogle gange er Counter-Strike et spil, hvor det ene hold rammer alle sine skud, og det andet hold på ingen måde rammer sine skud, og det var det, der skete i dag. Vi spillede sindssygt godt alle sammen.

- Jeg overhovedet ikke, at mousesports fandt sit niveau, og så ligner det bare en gemen afklapsning, hvilket det jo også var. Men det er ikke noget, der kommer til at gentage sig lige foreløbigt, det tror jeg simpelthen ikke på, siger Peter "dupreeh" Rasmussen.

ESL Pro League skulle oprindeligt have fundet sted på Malta, men på grund af coronakrisen sidder spillerne hver for sig, og turneringen foregår online.

"Vi er gode, når vi har ryggen mod muren"

Astralis indledte ESL Pro League ved at tabe de to første kampe mod fnatic og NaVi. De var derfor tvunget til at vinde sine sidste tre gruppekampe.

Først vandt de over FaZe Clan, inden de også vandt over OG. Torsdag aften fuldendte danskerne så det store comeback, da de vandt over mousesports og spillede sig videre til den såkaldte decider match – en slags semifinale.

- Vi er gode, når vi har ryggen mod muren, og det var vi også i dag. Det er fedt at mærke. Vi har været i nogle rigtig svære situationer, men vi var bare rigtig dygtige i dag. Det var fedt at mærke, at det bare sad i skabet, siger "dupreeh".

Semifinalen bliver endnu et opgør mellem Astralis og mousesports, da de blev nummer to og tre i gruppen. I finalen møder de gruppevinderen fnatic.