E-sport

Danskerhold jagter revanche - har holdt fri efter Astralis-afklapsning

I gruppespillet ved ESL Pro League tabte mousesports hele 3-16, 1-16 til Astralis. Nu – kun to dage senere – mødes mandskaberne igen i semifinalen.

Du kan se Astralis-mousesports på TV 2 ZULU klokken 18.25

Danske Finn ’karrigan’ Andersen og holdkammeraterne jagter lørdag aften revanche, når de møder Astralis i den såkaldte decider match ved ESL Pro League. En kamp om at spille sig i Grand Final.

Torsdag fik det europæisk sammensatte hold ikke et ben til jorden og indkasserede et dundrende nederlag. Mousesports tabte nemlig 3-16, 1-16 på henholdsvis banerne Inferno og Dust2.

Derfor har holdet meget at rette op på, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at slå Astralis i semifinalen. Men i stedet for ekstra træning prioriterede mousesports at holde en fridag inden den store kamp, forklarer holdets danske træner.

- Vi har jo siddet med CS hjemmefra i mere eller mindre fire uger i træk, hvor vi har brugt seks-otte timer på Counter-Strike hver dag. Vi har måske haft en eller to dages fri på de fire uger.

- Selvom spillerne har fri, sidder de jo og spiller individuelt og holder sig varme. Men det er ikke noget, vi kan nå at rette op på, hvis vi tager en træningsdag dagen inden, at vi skal møde et af verdens bedste hold igen, siger Allan 'Rejin' Petersen.

Har optimeret holdet på CT-siden

Det var især på den forsvarende side, CT-siden, at mousesports havde problemer i gruppekampen imod Astralis. Derfor har mousesports-træneren brugt lørdagen på at optimere denne del af holdets spil.

Dog understreger træneren, at afklapsningen torsdag hører til sjældenhederne. Holdet ramte nemlig på ingen måde deres niveau.

- Der er ikke så meget at tage med fra den kamp, for hvad fanden er der at gøre, når du bare får sådan en røvfuld der?

- Forberedelsen fejlede bestemt ingenting. Vi vidste udmærket godt, hvad de kom med – men når du ikke skyder en mand, der sidder lige foran dig, er det jo ligegyldigt, forklarer Allan 'Rejin' Petersen.

Flere esser i ærmet

Træneren er overbevist om, at hele holdet er klar til kamp igen i dag og har lagt det store nederlag bag sig.

- Vi har stadig nogle esser i ærmet, som vi overhovedet ikke nåede at vise, så forhåbentlig får vi tid til at vise det den her gang, siger han med et smil på læben.

De to hold kæmper for en plads i finalen, hvor svenske fnatic venter, eftersom de blev nummer et i gruppen.