E-sport

Dansker indstiller karrieren og bliver træner for danske konkurrenter

Det danske hold Heroic har præsenteret den sidste brik i puslespillet på holdet, der har været uden træner i flere uger.

Nicolai 'HUNDEN' Petersen skal ikke længere side foran skærmen med en mus i hånden og gøre det af med sine modstandere.

Den 28-årige danske Counter Strike-spiller har nemlig valgt at stoppe karrieren som aktiv hos MAD Lions for i stedet at blive træner hos et andet dansk hold, Heroic.

- Endelig tog jeg det skridt, jeg har ønsket at tage så længe. Nu da jeg er blevet tilbudt at træne så talentfuldt et hold, var det let for mig at træffe beslutningen.

- Jeg har altid ønsket at blive en del af Heroic, og nu er jeg træneren. Jeg vil gøre mit ypperste for at lave det bedste Heroic-hold, der nogensinde er set, siger han til Heroics hjemmeside.

'HUNDEN' blev i marts bænket hos MAD Lions, hvor han var holdkaptajn. Dengang var der ligeledes snak om at gøre ham til træner i stedet for spiller. Men onsdag blev han altså i stedet præsenteret i netop den rolle hos Heroic, der er nummer 27 på verdensranglisten.

MAD Lions er aktuelt nummer 12 i verden.

Kaptajn glæder sig til samarbejdet

Tidligere i april sagde Heroic farvel til Frederik 'LOMME' Nielsen, der har trænet holdet ad flere omgange. Og onsdagens ansættelse betyder, at Heroic nu endelig har fået hele besætningen på plads for fremtiden efter flere nye spillertilgange på det seneste.

'HUNDEN' er kendt for at være taktisk stærk, og Heroics kaptajn, Casper 'cadiaN' Møller, er glad for at få Nicolai Petersen som overhoved.

- Jeg er meget begejstret for at få 'HUNDEN' som træner. Han er en af de klogeste hoveder i Counter Strike, og at få ham som træner gør kun vores projekt stærkere, siger 'cadiaN'.

Senest fuldendte Heroic sin holdopstilling ved at hente Nikolaj 'niko' Kristensen fra Optic.