E-sport

Dansk hold ansætter træner kort før nøglekampe mod to af verdens bedste hold

Copenhagen Flames har ny træner bag sig, når de i weekenden møder FaZe og mousesports i 'Road to Rio'.

Resultatmæssigt er Counter-Strike-holdet Copenhagen Flames brændvarme i øjeblikket, og én af hemmelighederne bag succesen blev måske røbet onsdag.

Her annoncerede de, at den norske træner Morten ’zEVES’ Vollan, som "har været inde omkring holdet de seneste to og en halv uge", bliver ny cheftræner for det danske hovedstadshold. Det skriver holdet på sin hjemmeside.

- Vi har i lang tid været på udkig efter en person til at tilføje taktisk værdi til holdet. Morten kommer til at være en stor del af at, at vi sikrer os, at vores strategier giver mening samt at højne vores spilleres niveau under kampene, siger Copenhagen Flames’ sportsdirektør, Daniel Vorborg.

Holdet meddeler ikke, hvor stor en rolle nordmanden har haft i de seneste uger. I hvert fald har hovedstadsholdet imponeret i Major-kvalifikationen ’Road to Rio’, hvor de efter fem kampe ligger på en tredjeplads i sin otteholdsgruppe.

Med det nye navn på plads betyder det, at Copenhagen Flames’ sportsdirektør, som udfyldte rollen som træner indtil nu, igen kan fokusere på det administrative arbejde omkring holdet.

- Jeg er ovenud lykkelig over at få denne mulighed. Det her er et frisk pus og en chance for at bevise mit værd, fordi de seneste år har været hårde, siger holdets nye træner.

Nøglekampe mod tophold i vente

29-årige Morten ’zEVES’ Vollan får masser at se til lige fra første sekund i det nye job.

Holdet, der er rangeret som nummer 36 i verden, deltager nemlig i øjeblikket i kampen om at kvalificere sig til årets største Counter-Strike-turnering, Majoren i Rio. Her venter der to nøglekampe for det danske mandskab denne weekend.

Først møder de fredag FaZe (nummer 7 i verden) og senere søndag mousesports (nummer 4 i verden). Særligt sidstnævnte kamp kan vise sig at blive altafgørende for, om Copenhagen Flames kvalificerer sig til playoffs.

Begge Copenhagen Flames’ vigtige kampe kan ses på TV 2 ZULU. Først mod FaZe fredag klokken 18.30 og to dage senere mod mousesports samme tid.