E-sport

Ekspert skriger og brøler efter danskerholds ’uforståelige’ dobbeltkollaps

Complexitys danske in game-leader kalder det for "en brutal oplevelse". En international ekspert kunne næsten ikke være i sig selv.

Alt, der kunne gå galt, gik galt for Complexity i de to afgørende runder på første bane i onsdag aftens kamp mod fnatic i ’ESL One Road to Rio’.

På banen Nuke så Complexity, der har danskerne Benjamin ’blameF’ Bremer og Kristian ’k0nfig’ Wienecke på kontrakt, ud til at have overhånden ved stillingen 14-14, men få minutter senere havde de formøblet to runder, der nærmest ikke kunne tabes, og tabt banen.

- Hvad?! Hvad?! Hvaaad?! Hvad var det?! Det der var vanvittigt.

Sådan lød det fra den irske Counter-Strike-ekspert Mitch ’MitchMan’ McBride, der kommenterede kampen for ESL. Reaktionen kom, efter at Complexity havde tabt 29. runde, selvom de var fem mand i live mod fnatics to.

De to svenskere var tilmed sårede fra tidligere ildkampe, men til trods for det lykkedes det ’Brollan’ og ’KRIMZ’ at skyde samtlige fem Complexity-spillere og fremtvinge matchpoint og stillingen 15-14.

Gentog sig ved svensk matchpoint

Efter den bedrift havde Mitch ’MitchMan’ McBride, som man kan høre i klippet, svært ved at være i sig selv. Men det skulle vise sig at blive endnu vildere.

For bare runden efter var den gal igen. Den kolde spand vand i Complexity-spillernes hoveder frøs til is. Denne gang formøblede de nemlig en situation, hvor de var fire mand i live, mens fnatic kun havde spilleren ’Golden’ i live.

- Det var det. Vi skal i overtime, lød analysen fra Mitch ’MitchMan’ McBride ved den håbløse situation for svenskeren.

Han skulle dog vise sig at tage fejl. 'Golden' ville nemlig ikke lægge sig uden kamp, og derfor hev han det ene vilde skud efter det andet frem, indtil han til sidste nedlagde danske Benjamin ’blameF’ Bremer og sikrede fnatic sejren på første bane.

Så blev det for alvor for meget for den irske ekspert.

- Waaaaargh!

- Hvad? Hvordan? Hvad? Det var vanvittigt. De clutches fra fnatic i de sidste to runder... Jeg kan ikke forstå det, siger han.

Complexity-dansker har det forfærdeligt

Fnatic endte senere med at vinde kampen 2-0 efter en overtidssejr på 19-16 på banen Inferno.

Det blev med andre ord en sort dag for Complexity, der også tydeligt var forbløffede over særligt de to sidste runder på Nuke.

- Måden, vi smed de runder, var en brutal oplevelse. Endnu et nederlag til os, selvom jeg følte, vi skulle have haft mindst én bane. Jeg har det forfærdeligt. Jeg synes ikke, at scoren reflekterer kampens forløb, skriver danske Benjamin ’blameF’ Bremer på Twitter.

- Den afslutning på Nuke var så brutal, lyder det mere kortfattet fra hans amerikanske kollega Owen ’oBo’ Schlatter.

Complexity er inde i en resultatmæssig svær periode, hvor de i ’ESL One Road to Rio’ kun har vundet én ud af seks kampe.

De spiller syvende og sidste gruppekamp på lørdag mod Dignitas. Det bliver kampen om at undgå at slutte sidst i gruppen.