E-sport

Storhold begår pinlig fejl: - Det er jo talentløst

Det franske hold G2 missede en vigtig runde i første map mod FaZe Clan, da de glemte at defuse bomben.

De havde umiddelbart alt under kontrol.

Franske G2 havde spillet runden overlegent og havde muligheden for at reducere til 9-10 og bringe sig tæt på FaZe Clan på første map i kampen om en plads i Grand Final mod Astralis.

Men selvom de havde alverdens tid, fik de alligevel ikke rundesejren. De begik nemlig en stor fejl, da de glemte at defuse - deaktivere - bomben tids nok og i stedet kom bagud med 8-11.

- Når han det her? Det gør han ikke. Hvad?, lød det uforstående fra kommentator Andreas 'Jern' Thomsen, imens Niels ’rizc’ Topp udbrød:

- Det er typisk G2. Det er jo talentløst.

Heller ikke blandt de internationale kommentatorer var der meget ros at hente.

- Det er så pinligt. Det ønsker du virkelig ikke at se. Det kan være kampen, de taber på det. Jeg ville være så tiltet, hvis jeg var holdkammerater med de to, sagde Henry Greer.

Gik på jagt efter en AWP

Situationen opstod, da Nemanja ’huNter-’ Kovač og Kenny ’kennyS’ Schrub havde skudt alle FaZe-spillerne og kun manglede at defuse bomben for at sikre pointet.

Men ’kennyS’ valgte at lede efter en AWP og samle den op i stedet for at begynde at deaktivere bomben. ’huNter-’ startede på det, men det var altså ikke i tide.

- Kenny er meget glad for den her AWP. Han er faktisk så glad for den, at han sagde til sin holdkammerat: ’Du må defuse bomben, makker. Jeg henter lige i en AWP.’ Og det var der altså ikke tid til, sagde ekspert Casper 'cadiaN' Møller, der til dagligt spiller for Heroic.

Det manglende point var blandt andet med til at gøre, at G2 tabte første map med 11-16. De kom dog igen på de følgende to maps og vandt kampen.

FaZe Clan 1 - 2 G2

  • Dust2: 16-11
  • Mirage: 10-16
  • Nuke: 11-16

De har lavet fejlen før

Også på holdets officielle Twitter-profil var stemningen ikke ligefrem god.

- Vi kunne ikke få defusen til at fungere igen, skriver G2 på Twitter.

Den store frustation kommer blandt andet frem, da det ikke er første gang i historien, at G2 laver en brøler af denne slags.

Ved den ene Major i 2019 formåede fire spillere fra det franske hold at glemme at defuse bomben, da de mødte Astralis. Det betød, at franskmændene tabte kampen.

Den episode kan du se her: