E-sport

Astralis kører North over

Astralis fører nu sin gruppe efter den sikre 2-0-sejr over North ved DreamHack Masters Spring.

Danskerderbyet mellem North og Astralis blev aldrig for alvor spændende.

De danske verdensettere havde nemlig ikke de store problemer med at slå deres rivaler fra North i anden gruppekamp ved DreamHack Masters Spring. Med en sejr på 2-0 stryger Astralis til tops i sin gruppe med to sejre i lige så mange kampe.

For anden dag i streg ved DreamHack Masters Spring stod Astralis over for et dansk hold, og hvor det var mere tæt mod Heroic tirsdag, udeblev spændingen om resultatet onsdag aften mod North. Allerede tidligt var det tydeligt at se, at North stod over for en hård opgave, da Astralis vandt 16-4 på Norths banevalg, Vertigo.

En anelse mere lige blev det på Astralis' bane, Inferno, som favoritterne dog kørte sikkert hjem med 16-8.

- Det er rigtig vigtigt for os at bevise os selv over for andre hold og især North. Det gør altid de her opgør ekstra specielle. Det er altid dejligt at slå rivalen, siger Astralis-træner Danny 'zonic' Sørensen til TV 2 SPORT.

Stillingen inden sidste spillerunde i gruppe A

  1. Astralis, 2 kampe, 2 sejre
  2. North, 2 kampe, 1 sejr
  3. G2, 2 kampe, 1 sejr
  4. Heroic, 2 kampe, 0 sejre

Med sejren står Astralis med gode kort på hånden for gruppesejren, når de torsdag møder G2 i den sidste gruppekamp klokken 17.30.

Inden da møder North sine danske konkurrenter fra Heroic. Se det hele på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY torsdag fra klokken 14.00.