E-sport

Dansk hold sælger stortalent for rekordstort beløb

Asger ’Farlig’ Jensen skal fremover spille for Godsent efter 19 måneder i Copenhagen Flames.

Torsdag fortalte Copenhagen Flames, at de var tæt på et rekordsalg, og bare dagen efter blev det officielt.

Holdets største stjerne, Asger ’Farlig’ Jensen, skifter til Godsent med øjeblikkelig virkning. Det bekræfter begge hold på Twitter.

- ’Farlig’ har været en integreret del af vores holds udvikling, og vi ønsker ham intet andet end det bedste fremover. ’Farlig’ slutter sig til Godsent, og vi har foretaget et nyt rekordsalg!, skriver Copenhagen Flames på Twitter.

Over for TV 2 SPORT uddyber holdets sportsdirektør, Daniel Vodborg:

- Det er det største beløb, vi nogensinde har solgt en spiller for. Det er med til at bevise, at vi har gang i noget af det rigtige. Vi føler, vi har fundet et rigtig godt sted i markedet for at kunne løbe rundt økonomisk.

Han vil ikke oplyse, hvor stort beløbet er. Sportsdirektøren fortalte dog torsdag, at de ”forhandlede i nogle hundredetusinde kroner”.

Den danske spiller skifter til Godsent-mandskabet, som er en sammensætning af spillere fra forskellige lande. Han overtager svenske Mikail ’Maikelele’ Bills position som AWP’er.

Godsent ligger nummer 18 på verdensranglisten.

Asger ’Farlig’ Jensen forlader holdet, han har været en del af siden oktober 2018. Han nåede at spille 374 officielle baner.

Copenhagen Flames har en erstatning klar inden for de nærmeste dage, fortæller sportsdirektøren.