E-sport

Skuffet svensker smækker med døren, efter dansker har erstattet ham

Asger ’Farlig’ Jensen er ny mand på Godsent. Mikail ’Maikelele’ Bills mener ikke, at det er fair, han bliver erstattet. Copenhagen Flames

Asger ’Farlig’ Jensen skal fremover spille for Godsent, hvor han overtager Mikail ’Maikelele’ Bills position. Dette er sidstnævnte ikke tilfreds med.

Imens danske Asger ’Farlig’ Jensen jubler over, at han skifter til Godsent-holdet, er svenske Mikail ’Maikelele’ Bill ligeså oprevet over situationen.

Det er nemlig svenskeren position som AWP’er, ’Farlig’ overtager. Det betyder, at ’Maikelele’ er blevet sat på bænken, og at hans tid på Godsent reelt set er forbi.

- Jeg hørte om det her klokken 24.00 torsdag, og det tog åbenbart kun tre timer, før det hele var på plads, og de fortalte mig, at jeg var bænket, og at der var fundet en erstatning, skriver svenskeren i en meddelelse.

- Tre timer tog det at fratage mig holdet, som jeg har skabt og har arbejdet ekstremt hårdt for siden november 2018.

Godsent skriver i deres pressemeddelelse, at 29-årige Mikail ’Maikelele’ Bill stadig vil være i organisationen. Det sker dog reelt set kun, indtil hans kontrakt er udløbet.

'Sat i et kammer med konstant kritik'

’Maikelele’ erkender, at hans individuelle færdigheder har haltet på det seneste, men han forklarer også, at der er flere grunde til det. Han skriver, at der har været ”en konstant negativitet” på holdet.

- Jeg blev sat i et kammer med konstant kritik omhandlende meget mere end CS:GO. Jeg ved, at kritik er måden, man kan forbedre sig på forskellige områder og blive bedre. Men ikke, hvis det bliver personligt, skriver han.

- Det, jeg er mest skuffet over, er, at jeg personligt har støttet så mange spillere og har set bort fra deres fejl for at finde det positive i stedet for det negative, men jeg fik ikke det samme tilbage.

Mikail ’Maikelele’ Bill skal nu se sig omkring efter en ny arbejdsgiver.

Godsent ligger nummer 18 på verdensranglisten.

Asger ’Farlig’ Jensen forlader Copenhagen Flames, som han har været en del af siden oktober 2018. Han nåede at spille 374 officielle baner.