E-sport

Astralis' udskiftninger koster topplacering på rangliste

To Astralis-profiler holder pause, og det har samtidig kostet dem førstepladsen på verdensranglisten.

Det er ikke, fordi Astralis har haft en resultatmæssig dårlig maj måned.

Men Astralis er ikke længere verdens bedste hold, hvis man skal tro HLTV's rangliste, som betragtes som verdensranglisten i Counter-Strike.

Her er de dumpet ned på en andenplads og er blevet overhalet af Natus Vincere. Det skyldes dog ikke manglende resultater, men derimod at både Lukas 'gla1ve' Rossander og Andreas 'Xyp9x' Højsleth ikke er en del af den aktive lineup i øjeblikket på grund af symptomer på stress. Dette koster point på ranglisten.

- Tabet af to af Astralis' spillere koster dem en anseelig andel af point, selvom danskerne har haft succes i maj og vundet ESL One Road til Rio, hvor de kun tabte én kamp ud af ti, som var ret bemærkelsesværdigt for et hold, der kørte på dampene, skriver HLTV som begrundelse.

Faktisk er Astralis et af de mest formstærke mandskaber, hvor kun FaZe overgår dem på ranglisten. Jakob 'JUGi' Hansen og Marco 'Snappi' Pfeiffer, som er Astralis' erstatninger for de to inaktive stjernespillere, giver dog ikke lige så mange point til ranglisten, fordi de har været uden hold, inden de trådte til på Astralis henholdsvis som fast spiller og som stand-in.

Verdensranglisten for juni

  1. Natus Vincere
  2. Astralis
  3. fnatic
  4. G2
  5. mousesports

Det næstbedste danske hold, MAD Lions, er placeret som nummer 15. Herefter følger North på 24.-pladsen skarpt forfulgt af Heroic som nummer 27.

Astralis spiller onsdag klokken 20.30 kamp ved Blast Premier Spring mod franske Vitality.