E-sport

Vaklende Astralis lider nyt nederlag

Astralis har tabt tre ud af fire kampe i turneringen. Astralis

Astralis var tæt på at levere et flot comeback mod ENCE, men tabte i sidste ende. I den anden gruppe sikrede danske MAD Lions sig gruppesejren.

Problemerne i BLAST Premier Spring fortsatte torsdag aften for Astralis, der spiller uden to af holdets drivkræfter.

I sidste gruppekamp tabte de til finske ENCE med 13-16 på banen Nuke, hvor de fik en mareridtsstart og var bagud med 0-7. De fik dog spillet sig helt tilbage i kampen, som de dog alligevel endte med at tabe.

Med nederlaget har Astralis nu tabt tre af sine fire gruppekampe, og første turnering uden Lukas "gla1ve" Rossander og Andreas 'Xyp9x' Højsleth, som holder pause på grund af stresssymptomer, har været hård for danskerne.

Trods den resultatmæssige slingrekurs er de dog ikke ude af turneringen. Fire ud af fem hold i gruppen går nemlig videre, og med fjerdepladsen skal Astralis i ottendedelsfinalen møde tredjepladsen i gruppe B, som bliver mousesports.

MAD Lions vinder gruppe B

Mens Astralis slider med tingene, har Danmarks næstbedste Counter-Strike-hold, MAD Lions, gang i et godt gruppespil.

Tidligere på dagen sikrede de sig gruppesejren i gruppe B. Det gjorde de mod mousesports, som har danske Finn ’karrigan’ Andersen som in game-leader.

Her så det ellers længe ud til, at mousesports skulle løbe med sejren, men et flot comeback af MAD Lions sikrede dem et enkelt point. Kampen endte 15-15 på banen Train, efter at danskerne ellers havde været bagud med 7-13.

Med gruppesejren er danskerne de direkte videre til semifinalen.