E-sport

Nu får nye Astralis-spillere debut

Astralis har haft masser at juble over de senere år. Cooper Neill / Ritzau Scanpix

De seneste spillertilføjelser til Counter Strike-holdet Astralis står over for deres debut for det danske stjernehold.

Når ESL One Cologne-turneringen løber af stablen 18. august, bliver det ikke med Astralis’ sædvanlige skydestærke startopstilling, som de senere år har domineret international e-sport i Counter-Strike.

Lucas ’Bubzkji’ Andersen og Patrick ’es3tag’ Hansen skal nemlig debutere for de sortklædte danske stjerner.

Det meddeler Astralis i et opslag, der er delt på Instagram og Twitter.

Spændende tilføjelser

Det bliver interessant at se, hvordan debutanterne vil løfte opgaven. Sådan lyder det fra Counter Strike-kommentator på TV 2 SPORT Niels 'rizc' Topp.

- Det er nogle spændende tilføjelser. ’Es3tag’ er muligvis den bedste all-round-spiller, vi har i Danmark. ’Bubzkji’ er en dygtig individuel spiller. Han er et godt indspark til holdet, da hans spil med utilities (kast af granater, red.) skiller sig positivt ud, siger han til TV 2 SPORT.

’Bubzkji’ og ’es3tag’ erstatter Lukas ’gla1ve’ Rossander og Andreas ’Xyp9x’ Højsleth, som begge har været sygemeldt med stress i en længere periode.

Stressramt stjerne er stadig med på holdkortet

’gla1ve’ er dog stadig at finde på Astralis’ holdkort til turneringen, da en ny regel betyder, at man for første gang nogensinde må have to udskiftere med til en ESL-turnering.

Niels Topp fortæller, at Lukas ’gla1ve’ Rossander med sikkerhed er med til turneringen. Dog kun som støtte for de fem spillere, der endnu engang skal forsøge at tilføje en pokal til Astralis’ i forvejen imponerende trofæsamling.

Mere uvist er det for Andreas ’Xyp9x’ Højsleth, hvis comeback stadig er undervejs.

Første turnering siden marts

Patrick ’es3tag’ Hansen kom på en fri transfer fra Heroic 1. juli – et andet dansk hold, hvor han har siddet på bænken siden marts. ESL One Cologne bliver dermed ’es3tag’s første turnering i et halvt år.

Lucas ’Bubzkji’ Andersen blev senere samme måned hentet til holdet fra MAD Lions, som også havde henvist spilleren til bænken.

Astralis byder Fnatic op til dans 18. august klokken 15.30 dansk tid mod rivalerne fra Fnatic.

Du kan se turneringen på TV 2 ZULU Og TV 2 PLAY.