E-sport

Dansk hold mangler igen spiller efter salget til Astralis

MAD Lions mangler en spiller. MAD Lions

MAD Lions' polske spiller, Paweł 'innocent⁠' Mocek, er fortid på holdet. Hans danske eventyr varede under to måneder.

Danmarks tredjebedste Counter-Strike-mandskab, MAD Lions, skal igen på spillerjagt.

Det skal de, fordi holdets polske spiller, Paweł 'innocent⁠' Mocek, forlader dem under to måneder, efter han sluttede sig til holdets fire danske spillere i begyndelsen af august.

- Tak for din tid på holdet. Vi ønsker dig alt det bedste. Vi ser på vores muligheder baseret på sprog og kommunikation, og vi melder noget ud i de kommende dage, skriver holdet på Twitter.

Skal igen lukke hullet efter salget til Astralis

Den 26-årige polak blev hevet ind som erstatning for Lucas '⁠Bubzkji⁠' Andersen, der skiftede til Astralis. Men nu må holdet altså igen på jagt efter en erstatning. Og ifølge 'innocent' bliver det nok en dansktalende spiller.

- Det var faktisk en stor overraskelse for mig at få muligheden for at spille samme med fire danskere, og jeg var klar over, at før eller siden ville holdet enten blive mere internationalt eller gå tilbage til at være dansk, skriver polakken i et TwitLonger.

Holdet prøver at genfinde samme styrke, som da de vandt næsten 3,5 millioner kroner i Flashpoint-turneringen i april. Hvem, der skal hjælpe dem i den retning, vides endnu ikke.

MAD Lions er nummer 24 i verden.