E-sport

Heroic ydmyger Astralis i danskerbrag

Heroic gjorde kort proces mod sine danske rivaler fra Astralis og er dermed klar til semifinalen ved ESL Pro League.

Det længe ventede danskerbrag mellem Heroic og Astralis endte uden spænding om resultatet.

De unge Heroic-spillere satte nemlig de rutinerede Astralis-spillere på plads og vandt 2-0 i kvartfinalen ved ESL Pro League.

Til trods for den overbevisende sejr til Heroic var der masser af højdepunkter undervejs i en kamp, der blev spillet på højt taktisk niveau - præcis som de to hold er kendt for at gøre.

"Ingen danskere kan tvivle længere"

Særligt Heroic havde set frem til braget mod Astralis. Det unge hold ville nemlig bevise, hvorfor de er nummer to i verden, mens Astralis er nummer ni. Det bar Heroic-spilleren René 'TeSeS' Madsens interview efter kampen også præg af.

- Det var fuldstændig vanvittigt. Det har været en drøm i lang tid at slå Astralis og virkelig slå fast for alle danskere, at vi er nummer et i Danmark.

- Jeg håber, at ingen danskere længere kan tvivle på, at vi er det bedste hold i Danmark, siger René 'TeSeS' Madsen til TV 2 SPORT.

Den glade Heroic-spiller spillede en fremragende kamp og skød med 45 kills flest på serveren

Overbevisende Heroic

Heroic indledte kampen med en sikker sejr på sit eget banevalg, Vertigo, med 16-7 efter at have været bagud med 0-4.

Herefter var det tid til Astralis' banevalg, Nuke, som Heroic heller ikke have noget problem med at vinde. Det endte med endnu en banesejr på 16-7.

Heroic er dermed klar til semifinalen i den store turnering, mens Astralis har fået en sværere ved mod succes. De ryger ned i den såkaldte 'lower bracket', som betyder, at de ikke har råd til at tabe flere kampe.