E-sport

Astralis henter dansk FIFA-stjerne

August ”Agge” Rosenmeier er ny FIFA-spiller i Astralis-organisationen, og det glæder begge parter.

Den danske e-sports-organisation Astralis har hentet en ny FIFA-stjerne.

Den tidligere verdensmester August ”Agge” Rosenmeier skal nemlig tørne ud for det danske mandskab i fremtiden. Det skriver Astralis på sin hjemmeside.

Jeg er sulten og har i et stykke tid følg mig klar til at spille igen

August ”Agge” Rosenmeier

Og det glæder hovedpersonen, der ser det som et stort skridt i karrieren.

- Det at være en del af Astralis vil altid være noget helt specielt i Danmark.

- I FIFA er det uden tvivl den stærkeste organisation både i Danmark og internationalt, og jeg er sikker på, vi sammen kan løfte FIFA til et endnu højere niveau med endnu mere fedt content og en pokkers masse sejre, siger August ”Agge” Rosenmeier.

Tilbage efter pause

I oktober 2019 forlod FIFA-stjernen DM-vinderne fra North, da han ville koncentrere sig om at få ro på mentalt.

Han valgte at tage en pause fra topplan. Men næsten et år efter er han nu tilbage.

- Det her har jeg glædet mig til at annoncere. Jeg er sulten og har i et stykke tid følt mig klar til at spille igen, så da muligheden med Astralis opstod, var beslutningen simpel. Jeg kommer til at blive en bærende del af Astralis’ FIFA-hold - både som spiller og som ambassadør for et af de stærkeste brands i verden. Jeg glæder mig utroligt meget til at trække trøjen over hovedet og blive en del af Astralis.

Tilføjelsen glæder også Astralis’ sportsdirektør, Kasper Hvidt, der betegner ham som ”en klassespiller.”

- Han kommer til at give os en masse i selve spillet, men han vil også bidrage væsentligt uden for, hvor vi både sportsligt og på andre områder vil få stor glæde af ham.

- Han bringer en masse erfaring og ved langt hen ad vejen, hvad det vil sige at arbejde som en professionel, hvilket er noget af det vigtigste, vi arbejder med på tværs af alle hold, siger Kasper Hvidt.

"Agge" vandt eSuperligaen med North og har gjort sit indtryk på den internationale scene med hold som PSG eSports og Hashtag United.

Ud over ”Agge” tæller Astralis’ FIFA-hold den danske stjerne Fatih Üstün, israelske Roee Feldman og brasilianske Stephanie ”Teca” Luana.