E-sport

Danskeres første kamp som verdensetter endte ”pinligt”

Heroic-kaptajn Casper ’cadiaN’ Møller var hurtigt ude at kalde holdets første test som verdensetter for pinlig efter stort nederlag.

Det var ikke til at se det, hvis man ikke ved det.

Dagen efter Heroic fik pladsen som nummer et på Counter-Strikes verdensrangliste, spillede de slet ikke op til den ærefulde rangering.

I åbningskampen ved IEM New York mod verdens nummer 17, FaZe, faldt verdensetterne sammen og tabte 0-2 i en kamp uden spænding.

- Det er den værste kamp, som vi har spillet i denne opstilling. Pinligt, skriver holdets kaptajn, Casper ’cadiaN’ Møller på Twitter.

"Ikke det rigtige Heroic"

Danskerne tabte første bane, Mirage, som blev valgt af FaZe, med 11-16. Herefter havde Heroic valgt Train, men her havde de store vanskeligheder på den angribende T-side og tabte banen med 3-16.

- Det var ikke det rigtige Heroic, I så i dag. Vi kommer tilbage, skriver Heroics Martin ’stavn’ Lund på Twitter.

Da Heroic mandag overtog førstepladsen på ranglisten, var Casper ’cadiaN’ Møller klar over, at det kræver hårdt arbejde for at holde sig til i verdenstoppen.

- Astralis har før vist, at det kræver kontinuitet at ligge deroppe. Det bestræber vi os også på at opnå. Vi har et tætpakket program, så det handler om at holde tungen lige i munden og fokusere på godt helbred, og at folk har energi til det, der venter, sagde han.

Han og Heroic-holdkammeraterne får allerede mulighed for at rejse sig efter det skuffende resultat tirsdag, hvor de møder tyske BIG, der for to uger siden var verdensettere, men siden er faldet til nummer seks.