E-sport

Manager blev overrasket, da Astralis havde accepteret 'es3tag'-handel

Pludselig skulle Patrick 'es3tag' Hansen og hans manager træffe en stor beslutning. Det endte med et farvel til Astralis.

Patrick ’es3tag’ Hansen havde fået en god start på Astralis, havde lige vundet en stor turnering og modtaget anseelig ros for sine præstationer.

Men så fik han et unikt tilbud. Et tilbud fra e-sportsgiganten Cloud9, som i første omgang havde kontaktet Astralis.

Amerikanerne og danskerne var blevet enige om en pris og en handel.

Den besked modtog Patrick ’es3tag’ Hansen og hans manager. Så hvis de kunne nå til enighed med Cloud9 om kontrakt og vilkår, skulle han spille under et andet holdnavn fremover.

Den besked modtog han, da ledelsen ville have en snak med spilleren.

- Enhver handel begynder med at snakke fremtid med spilleren. Og fremtiden for Patrick lå altid hos Astralis, siger hans agent, Marc Ogihara, fra e-sportsmanagement-firmaet Forevr til TV 2 SPORT.

Overraskede over Astralis

Den 24-årige dansker havde kun været tilknyttet Astralis i under fire måneder. Derfor kom det da også lidt bag på hans manager, da Astralis fortalte om aftalen.

Var I overraskede over, at Astralis overhovedet havde den tanke, at de godt ville sælge Patrick til Cloud9?

- Ja, det var lidt en overraskelse til at starte med. Men med Patrick ser vi på alle mulighederne, og vi vil gerne researche alt.

- Så for os gjaldt det bare om at have en snak med Cloud9 og høre, hvilke muligheder der var for Patrick på holdet, og vi nåede frem til en god aftale med dem, siger Marc Ogihara.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger tjener Patrick ’es3tag’ Hansen omkring ti millioner kroner over de næste tre år hos den amerikanske organisation. Det ville manageren dog ikke bekræfte, men siger, at "Patrick er glad for aftalen".

Vil tilbage på toppen

Den kommende Cloud9-spiller er i gang med sin sidste turnering for Astralis ved DreamHack Open Fall, inden han skifter til den storsatsende organisation, som har bygget et nyt hold op.

Her var Patrick ’es3tag’ Hansen sidste brik på holdet, der nærmest gik i opløsning, efter de vandt Majoren i 2018. Nu skal den tidligere Astralis-spiller spille en nøglerolle i at få dem tilbage i verdenstoppen.

- Vi håber og tror, at Patrick performancemæssigt bliver stjernespilleren på Cloud9.

Ifølge manageren tror ’es3tag’ på, at holdet på sigt kan overtage Astralis’ førsteplads på verdensranglisten.