E-sport

Astralis vinder uhyre tæt danskerbrag

Torsdagens opgør mellem verdens to bedste Counter-Strike-hold levede op til forventningerne om masser af spænding og intensitet.

Natten til fredag var det verdens bedste CS:GO-hold, der kunne juble efter en maratonkamp mod nummer to på ranglisten.

Danske Astralis slog landsmændene fra Heroic med 2-1, og dermed fik Astralis en rigtig god start på DreamHack Open Fall 2020.

  • Vertigo: Astralis vandt banen 28-24
  • Train: Heroic vandt banen 16-8
  • Inferno: Astralis vandt banen 16-13

- De pressede os til det yderste, og det er fair at sige, at de fortjente sejren ligeså meget som os, skriver Astralis’ træner Danny ’zonic’ Sørensen på Twitter.

Overtime, overtime, overtime, overtime

Banen blev indledt på Vertigo, der var valgt af Heroic, og her blev fundamentet for en tæt duel lagt. Heroic kom foran 8-7 inden sidebyttet, hvorefter Astralis kom yderligere bagud. Heroic bragte sig på 14-9 og 15-11, inden verdensetterne leverede et stort comeback ved at vinde fire runder i træk.

Dermed gik banen ud i overtid. Det skete flere gange, og først i den fjerde overtime fik Astralis afgjort banen til sin fordel.

På Train, der var valgt af Astralis, var opgøret anderledes ensidigt. Heroic bragte sig på 12-3 inden sidebyttet, og denne gang udeblev Astralis’ comeback. Holdet reducerede godt nok til 13-8, men så blev banen også afgjort med tre Heroic-runder på stribe.

På den sidste bane, Inferno, var Heroic endnu engang foran ved sidebyttet. 8-7 blev udbygget til 11-7, inden Astralis slog tilbage med seks runder i træk. Derefter fik Heroic kun reduceret to gange, inden maratonkampen blev afgjort med 16-13.

Astralis’ sejr kom i hus samme dag, som organisationen annoncerede millionsalget af Patrick ’es3tag’ Hansen. Han er i gang med sin sidste turnering som Astralis-spiller, inden han skifter til Cloud9 for cirka tre millioner kroner.