E-sport

Astralis kikser første mulighed for finaleplads efter nederlag til tophold

Astralis kan stadig nå finalen i Dreamhack Open Fall 2020 med en sejr lørdag.

Se Dreamhack Open Fall 2020 på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Astralis misbrugte den første mulighed for at spille sig i finalen i Dreamhack Open Fall 2020.

De danske verdensettere tabte i tre maps til verdens nummer fire, Vitality, i semifinalen i den såkaldte 'Upper Bracket' - men nederlaget sender ikke Astralis helt ud i mørket.

Turneringstrukturen betyder nemlig, at danskerne nu er røget ned i 'Lower Bracket', hvor de på ny får muligheden for at spille sig i finalen.

Det kræver dog endnu en sejr, og den skal komme mod enten nationalrivalerne fra Heroic eller NiP, der mødes lørdag klokken 13.00. Vinderen i den kamp møder Astralis i direkte duel om finalepladsen klokken 20.00 samme aften.

  • Nuke: Astralis 16-4 Vitality
  • Dust2: Astralis 10-16 Vitality
  • Overpass: Astralis 11-16 Vitality

Særligt Nicolai 'dev1ce' Reedtz og 'Peter 'dupreeh' Rasmussen storspillede med 20 kills hver i første map, hvor Astralis hurtigt kom foran med både 9-0 og 13-1.

Herfra var det bare et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle lyde. Vitality fik reduceret et par gange i træk mod slutningen, før Emil 'Magisk' Reif afgjorde duellen.

I andet map var Vitality langt bedre med fra start og var foran med 7-4, før det blev helt tæt igen.

Astralis udlignede til 9-9, men en imponerende slutspurt sikrede alligevel modstanderne en sejr på 16-10.

I det afgørende map kom Vitality endnu engang bedste fra start, og kom foran med 7-3. Astralis kom aldrig rigtig tilbage og tabte mappet og dermed kampen.