E-sport

- Folk skal bare klappe i, siger Heroic-spiller efter triumf

Det danske Counter-Strike-hold Heroics René ’TeSeS’ Madsen vil ikke høre på snakken om, at de ikke er taktisk begavede.

Efter over seks timers Counter-Strike havde Heroics lettede og lykkelige René ’TeSeS’ Madsen smidt alt, der minder om filtre, ud.

Efter finalesejren natten til mandag på 3-2 over Vitality ved DreamHack Open Fall gav den 19-årige vinder klar tale til dem, der har kritiseret holdet, der har overrasket stort i 2020.

- Jeg føler uden tvivl, at vi er det stærkeste hold lige nu, selvom mange hold siger, at vi ikke er særlig taktisk kloge… Det kan de altså bare lukke med. Det mener jeg godt nok, siger René ’TeSeS’ Madsen til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Jeg tror, vi har flere taktikker end mange hold har tilsammen. Så folk skal bare klappe i.

Problemer efter topplacering

Heroic er rangeret som nummer to i verden – lige bag Astralis – men spørger man René ’TeSeS’ Madsen, er det altså ikke helt retvisende.

Den 5. oktober rykkede de unge danskere faktisk op på førstepladsen på ranglisten, men den plads nåede de kun at have i én uge.

Resultaterne begyndte nemlig at svinge med et hurtigt exit fra IEM New York 2020. Herefter søgte de oprejsning i DreamHack-turneringen, men et nederlag mod Astralis og G2 i gruppen gjorde vejen dertil svær.

Kritiseret for manglende taktiske evner

Ifølge Heroic-spillerne begyndte konkurrenterne at tale i krogene, da verdens bedste hold ikke leverede.

Derfor var det en kæmpe lettelse for René ’TeSeS’ Madsen, da de beviste, at de stadig har stjernekvalitet. Siden gruppespillet vandt danskerne seks kampe i streg og dermed turneringen.

- ’Karrigan’ (Finn 'karrigan' Andersen fra mousesports, red.) og alle sådan nogle har været ude at sige, at vi spiller med hovedet under armen, og jeg ved ikke hvad, siger han.

Verdensranglisten bliver opdateret mandag aften.