E-sport

Real Madrid-stjerne stifter Counter-Strike-hold

Casemiro (tv.) er blevet ejer af et CS:GO-hold. Waleed Ali / Ritzau Scanpix

Casemiro lægger ikke skjul på, at ambitionsniveauet er tårnhøjt for det nye Counter-Strike-hold, som består af fem brasilianske spillere.

Når han ikke spiller fodbold, ses han ofte på serveren, hvor han spiller for sjov sammen med flere af Brasiliens største Counter-Strike-navne.

Men det, Real Madrids midtbanestjerne Casemiro har gang i på Counter-Strike-scenen er alt andet end for sjov. Han har nemlig stiftet sit eget, professionelle hold.

Det hedder Case Esports og består af fem spillere, der alle har enten professionel eller deltidsprofessionel erfaring inden for spillet.

- Holdet er skabt ud fra en hobby, jeg virkelig holder af.

- Jeg vil tage holdet til et professionelt niveau, og præcis som min egen fodboldkarriere vil jeg have dem til at være de bedste, siger Casemiro til Comcept.

Hårdt arbejde i Spanien

Den 28-årige Real Madrid-spiller har vundet Champions League fire gange og det spanske mesterskab to gange.

Nu håber han at kunne tage samme høje ambitionsniveau med til Counter-Strike i rollen som holdejer.

- Jeg ved, at det tager lang tid og hårdt arbejde for at få et nyt hold til at vinde titler, men jeg håber, at spillere og fans virkelig er glade for dette projekt.

Det skal ske med afsæt i den spanske Counter-Strike-scene og derefter videre til hele Europa og dernæst i resten af verdenen.