E-sport

Astralis-stjerner med dybfølt farvel til ’dev1ce’

Astralis har solgt Nicolai 'dev1ce' Reedtz til svenske Ninjas in Pyjamas (NiP). Han skifter med øjeblikkelig virkning.

På serveren er Nicolai 'dev1ce' Reedtz en af verdens bedste Counter-Strike-spillere, og i den virkelige verden er han en utrolig god kammerat.

Det fremgår af de hilsener, de tilbageværende Astralis-spillere har sendt til 'dev1ce' efter nyheden om hans øjeblikkelige skifte til svenske NiP.

Lukas ’gla1ve’ Rossander

- Min ven ’dev1ce’, tak for alle årene.

- Du kan være stolt, og vi kan alle være stolte af det, vi har opnået sammen. Jeg forstår dig, og jeg ønsker dig held og lykke hos NiP. En afslutning er altid en ny begyndelse.

Peter ‘dupreeh’ Rasmussen

- Du bliver savnet, ‘devve’. Tak for alt, vi har været igennem – både gode og dårlige tider. Men mest gode. Held og lykke, min ven.

Andreas ‘Xyp9x’ Højsleth

- Held og lykke fremover, Nicolai. Jeg sætter pris på vores øjeblikke og minder, og alt hvad der følger med otte års rejse sammen.

Emil ’Magisk’ Reif

- Farvel til en bror. Jeg vil for altid savne at spille på hold med dig. Jeg ønsker dig alt det bedste, og tak for at have været så godt et menneske og så god en ven gennem gode og dårlige tider.

Lucas ’Bubzkji’ Andersen

- Det har været en fornøjelse at have muligheden for at kalde dig min holdkammerat, ’dev1ce’. Du har været klasse både på og uden for serveren, og du bliver savnet. Vi må acceptere, at han ville prøve noget andet.

Danny 'zonic' Sørensen

Træner for Astralis.

- Det er med tungt hjerte, vi siger farvel til 'dev1ce'.

- Det har været en fornøjelse at lære dig at kende som spiller, men endnu vigtigere som person. Det har været en vild rejse siden vores første møde ved majoren i Cluj og til det, vi har præsteret fem år senere.

Ud over spillernes og trænerens hilsener har Astralis lanceret hashtagget #deardev1ce, hvor det strømmer ind med beskeder til verdensstjernen.

Og her har den danske e-sportskoncern også selv bidraget med en farvelvideo til den dev1ce:

En kæmpe profil for Astralis

Med AWP-specialisten ’dev1ce’ som en fast del af holdet som har Astralis de seneste år været det klart bedste hold i Counter-Strike: Global Offensive. Det danske hold har blandt andet vundet fire major-turneringer, hvor ’dev1ce’ blev udråbt kåret som den mest værdifulde spiller i to af dem.

Tre af de fire major-sejre faldt i øvrigt på stribe, hvilket ingen andre end Astralis har præsteret.

Nicolai 'dev1ce' Reedtz skifter til NiP på en fireårig kontrakt. Han ønskede selv at forlade Astralis, så han fremover får lettere ved at forene karrieren med privatlivet. 'dev1ce' bor nemlig i Sverige, hvor NiP holder til.