E-sport

Tidligere Astralis-stjerne storspiller og eliminerer Heroic

Nicolai 'dev1ce' Reedtz gjorde det, som hans tidligere hold Astralis ikke formåede: at slå Heroic.

Med et prismærke på en million dollars følger der et naturligt pres.

Det så dog ikke ud til at hæmme den danske superstjerne Nicolai ’dev1ce’ Reedtz, da han med sit nye NiP-hold sendte sine landsmænd fra Heroic ud af Flashpoint-turneringen natten til fredag.

Den tidligere Astralis-stjerne var sammen med sin holdkammerat Fredrik ’REZ’ Sterner nøglen til succes for det undertippede svenske hold, der efter en maratonkamp sendte stjernerne fra Heroic ud med en 2-1-sejr i det, der udviklede sig til en midnatsgyser.

Overpass leverede

Kampens højdepunkt var anden bane, Overpass, hvor begge hold leverede storspil undervejs. Særligt ’dev1ce’ var flyvende i ordinær tid og var hovedårsag til, at NiP overhovedet havde en chance for at udligne til 1-1.

Ved stillingen 15-14 til Heroic så danskerne ellers ud til at tage sejren med 2-0, men danskeren fra det svenske hold ville det anderledes. På A-bombestedet lukkede han ned og skød tre, da det hele brændte på.

Heroic formåede ikke at udnytte to matchpoint, og det kostede dem dyrt. På tredje bane, Mirage, tabte de nemlig overraskende med 16-8.

- Superstolt af holdet. Heroic er så stærkt et hold, og det var en kamp, hvor marginalerne afgjorde det. Tak for kampen, skriver ’dev1ce’ på Twitter.

Heroic havde undervejs slået 'dev1ces' tidligere hold Astralis ud af turneringen med en 2-0-sejr.

NiP-statistik for kampen:

  1. 'dev1ce': 72 kills, 1,14 i rating
  2. 'REZ': 72 kills, 1,14 i rating
  3. 'hampus': 60 kills, 1 i rating
  4. 'ztr': 56 kills, 0,97 i rating
  5. 'Plopski': 48 kills, 0,95 i rating

Stor succes i 'dev1ces' debutturnering

NiP spiller sin første turnering med danskeren, og nu er de sikre på en top-3-placering. Den præstation har ’dev1ce’ en stor fortjeneste i, mener holdkammerat ’Nicolas 'Plopski' Gonzalez Zamora.

- Han gør det virkelig godt. Han skaber meget plads og giver os god feedback og fortæller, hvad vi kunne have gjort bedre. Han har meget erfaring, som mange af os ikke har.

- Han gør en masse ting, der gør det nemmere for os, siger han efter kampen i det officielle interview.

NiP møder G2 i semifinalen klokken 21. Se kampen på TV 2 PLAY.