E-sport

Astralis forlænger med kaptajn

Astralis har sikret sig en ny signatur fra stjernen Lukas 'gla1ve' Rossander. Han binder sig til Astralis til sommeren 2024.

Det danske CS:GO-hold Astralis har fundamentet på plads til de næste mange år.

Holdet er blevet enige med ingame-leader Lukas 'gla1ve' Rossander om en kontraktforlængelse, der binder de to parter til sommeren 2024. Derfor er der nu styr på, hvem der skal træffe de svære beslutninger fremover.

En kontraktforlængelse, der glæder hovedpersonen selv.

- Jeg har opnået utroligt meget med Astralis, og det er klart, at jeg har haft mange overvejelser, før jeg gik ind i forhandlinger omkring en forlængelse. Var det på tide at prøve noget nyt, eller kan jeg se mig selv i Astralis i lang tid fremover? I sidste ende var det ikke dog ikke så svært.

- Jeg er Astralis i hjertet, og uanset hvordan vi vender og drejer det, er det her, jeg føler mig hjemme. Det er en organisation, der altid går forrest og altid stræber efter at udvikle spillet og spillerne - og så ligger det bare dybt i alle, at man spiller for at vinde de største titler.

'gla1ve' har været en stor del af Astralis siden 2016, hvor han kom til fra Heroic.

Dermed har 'gla1ve' været et af ansigterne udadtil i en lang årrække, hvor Astralis har været blandt de absolut bedste hold i verden.

Han har blandt andet været én af arkitekterne bag Astralis' fire Major-sejre, som organisationen har til sit CV.

Glæde i Astralis-lejren

Sportsdirektør i Astralis, den tidligere håndboldlegende Kasper Hvidt, glædes ligeledes ved nyheden. Specielt taget 'gla1ve' og Astralis' historik in mente.

- Når vi kigger på vores Counter-Strike-hold i historisk perspektiv, har Lukas været instrumental for måden, vi har udviklet spillet, og hans altid grundige forberedelser har været én af nøglerne til holdets succes.

- Han er uden tvivl en af verdens bedste i sin rolle, og under vores samtaler i forbindelse med kontraktforhandlingerne har det virkelig slået mig, hvor sulten og ærgerrig han er fortsat er. Vi er nået utroligt langt med holdet, men i forhold til måden, vi arbejder både i og uden for spillet, har vi stadig masser at forbedre, og her kan man ikke undervurdere Lukas’ erfaring og bidrag til holdet.

'gla1ve's nye kontrakt med Astralis løber frem til sommeren 2024. Holdet er lige nu på ferie, men de møder ind igen i starten af august.