E-sport

Heroic vinder overlegent over Astralis

Astralis var aldrig rigtig i nærheden af sejren fredag aften mod Heroic.

Astralis har i årevis været synonymet på Danmarks bedste CS:GO-hold.

Den tid må efterhånden være forbi. Enten definitivt eller for en stund. Det er selvsagt uvist, men faktum er, at Heroic er øverst på den danske Counter-Strike-scenen.

Det cementerede de fredag aften, hvor de udspillede Astralis i et direkte opgør i ESL Pro League sæson 14.

Heroic 2 - 0 Astralis

  • Inferno: 16-8
  • Vertigo: 16-8

Heroic var hele vejen igennem storspillende, hvor især Ismail 'refrezh' Ali og Casper 'cadiaN' Møller viste sig fornemt frem.

De sluttede kampen med ratings på henholdsvis 1.49 og 1.40.

Til sammenligning var Peter 'dupreeh' Rasmussen bedste mand hos Astralis, og han sluttede med en rating på 0.86.

Sejren betyder, at Heroic stadig er ubesejret i gruppespillet ved ESL Pro League. Danskerholdet har vundet fem ud af fem kampe. Astralis har derimod blot vundet to ud af fem gruppespilskampe, hvorfor de forlader turneringen.

Skuffet træner

Astralis-træneren var efter kampen ikke tilfreds med sit mandskab.

- Jeg synes ikke, vi taber på grund af mig i dag. Det er hårdt for os lige nu, fordi vi er et nyt hold. Peter (dupreeh, red.) har ikke spillet sin egen rolle i noget tid, så han skal lige vænne sig til den.

- Vi vidste godt, det ville blive hård, og nu står vi tilbage og skulle have slået ENCE. Så havde vi været videre. Det er desværre bare sådan, det nu en gang er, siger Danny 'zonic' Sørensen til TV 2 SPORT efter nederlaget.

På grund af coronapandemien bliver ESL Pro League spillet online. Det betyder, at spillerne sidder enten derhjemme eller i holdlokaler.